Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maronka

23 jak 60

Polecane posty

Gość maronka

Cześc dziewczyny, jestem załamana. prowadzę zdrowy tryb zycia - ruch, lekkie posiłki, unikanie stresu, pozytywnie nastawienie do zycia. Naprawde dbam o siebie - i co z tego? nic. właciwie jest ragicznie. W ciągu ostatniego roku zdrowie mi się posypało - i ciągle dochodzi coś nowego. Wypadają mi włosy, cera jest brzydka, mam zylaki, hemoroidy, niedokrwistość, grzybicę, halluksy, powazne problemy z kręgosłpuem, nadpotliwość, problemy z tarczycą (juz pod kontrola endokrynologa)...Lekarze niby coś tam przepisują, ale nic mi nie pomaga. Problemy jak były, tak są. Mam 23 lata, a czuję się na 60. W tym wieku przecież zazwyczaj zdrowie jest takie naturalne, ciało jest w rozkwicie, a martwienie się o nie jeszcze przyjdzie czas... Zdażyło się Wam kiedys coś takiego? Czy możę to wina genów i czego nie zrobię i tak coś zawsze będzie mi nawalać? Miałyscie kiedykolwiek tyle problemów ze zdrowiem naraz? Od czego to zalezy?

Gość hmmm a co możemy poradzić..
myślę że większość z tych problemów związana jest własnie z tarczycą, jeżeli jesteś pod kontrolą lekarza i przepisuje odp. środki to włosy, cera dojdą do siebie