Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dona706

mam problem , kto odpowie i pomoże?

Polecane posty

słabo się znam, ale sprawdź w narzędziach, opcje, zapamiętane hasła. Może będzie.

Po praccy zawsze gdzieś razem wychodzimy i nawet jak u kogoś jesteśmy to widzena jakie strony wchodzi" chodzicie do znajomych by wchodzić im na kompie na NK ? :P

nie wiem kto sie kryje pod tym nickiem pisze zbyt bezosobowo bez różnicy czy to pani czy to pan równo pierdolnięte

tak chodzimy ale nie po to by wchodzic na nk tylko w odwiedziny a nk sprawdza czaami jak ma możliwość. !!!

> nie wie ile wiedzidziała tylko powiedziała ile wiedziałą" poprosimy lekarza :P

kopiowanie to widze ze to twoja mocna strona haha" tak mocna jak u ciebie łamanie haseł ;)

Gość ktossss
a ja mam takie pytanie: co można sprawdzać na nk? :o intryguje mnie to, bo skoro nawet u znajomych, to brzmi to jakby czekał na wiadomość typu: wygrałeś 10000000pln, ale w ciągu 5 min musisz wysłać smsa.... itd.

Gość transformer
bo zakladał portal już dawno i korzystał z poczty kumpla widocznie hasło jego zna uuu facet ściemnia jak może, tu konto na fotce, tu zmiana hasła na nk, swojej poczty niby nie ma. zdradza Cie na bank 🖐️

nie wiem kto sie kryje pod tym nickiem pisze zbyt bezosobowo bez różnicy czy to pani czy to pan równo pie**olnięte" a wystarczyło spojrzeć na stopkę ;)

tak??no co ty nie powiesz?? powiedz gdzie sie tacy pierdolnieci ludzie jak ty rodzą??? bardzo usatysfakcjonowana jestes jak tak dogryzasz innym???? Widac zero inteligencji i brak klasy w tych twoich wypowiedziach....porażka...!! --> regres

Gość ktossss
nie wiem po ile macie lat, ale mam nadzieję, że poniżej 20, bo tylko to może tłumaczyć sposób, w jaki toczycie życie ze sobą. to jest chore co sobą reprezentujecie, prowadzicie jakieś podwójne życie. rozmawiacie ze sobą w ogóle, czy tylko opierasz się na domysłach związanych z nk ( o zgrozo!)? infantylność na każdym kroku. z drugiej strony mam nadzieję, że to prowokacja.

wiem że to dla ciebie za trudne :P więc ci podpowiem ... kobieta nie wkleiła by zdjęcia "moja dziewczyna" :P

tak??no co ty nie powiesz?? powiedz gdzie sie tacy pie**olnieci ludzie jak ty rodzą??? bardzo usatysfakcjonowana jestes jak tak dogryzasz innym???? Widac zero inteligencji i brak klasy w tych twoich wypowiedziach....porażka...!! " tłumacza nie ma , lekarza nie ma to może jest sanitariusz z kaftanem bezpieczeństwa? ;)

z drugiej strony mam nadzieję, że to prowokacja" i to od samego początku :) ale koleżanka dzielnie odpiera ataki ;)

Regres, masz bardzo oryginalną dziewczynę" hahahahahaha pokazywałem tą fotę swojej narzeczonej obiecała mi że nigdy tak nie zrobi :P

"pokazywałem tą fotę swojej narzeczonej obiecała mi że nigdy tak nie zrobi" zrobi, zrobi. przed ślubem wszystkie tak mówimy:)

zrobi, zrobi. przed ślubem wszystkie tak mówimy" nie zrobi , bo ona nie posiada swetrów :P nie lubi ich po prostu ;)

nie zrobi , bo ona nie posiada swetrów nie lubi ich po prostu czyli mądry chłopak z Ciebie. Dobrze wybrałeś:)

Dobrze wybrałeś" to logiczne ;) inaczej nie byłaby moją narzeczoną ;)

Utwórz własny temat i tam prowadz dyskusję nie interesuje mnie twoja narzeczona i ty

Więc da się w jakiś sposób przełamać to hasło ??? bo zroczyliśmy z tematu

Gość hgjhyjukk
a nie mozesz wejsc po prostu na jego konto, tak jak wchodzi sie na konta znajomych?? wtedy przeciez tez zobaczysz zdjecia i wszystko...

Gość -wiki80-
Zapraszam na super stronke dla kazdego :) www.intymnosc.pl/aff/7733

Gość hgjhyjukk
wpis z 10:53 swiadczy o tym, ze temat jest prowokacja :D

"Bo zdroczyliśmy z tematu" Na szczęście niedługo wrzesień :) Szkoda tylko Pani od polskiego - będzie miała kuupę pracy :)