Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dona706

mam problem , kto odpowie i pomoże?

Polecane posty

Mój chłopak jest taki że mając profil tak jak i ja nie wstawi sobie zdjecia z4e mną. " jak w ogóle on tak może ? nie wstawił z tobą zdjęcia? On cię nie kocha !!!!

regret -> haha życzę powodzenia ze mnie znajdziesz" ale kto powiedział że ja cię chce szukać?

Dona, załóż inne konto i wyślij mu maila jako cicha wielbicielka. Jak odpowie - musze Cie zmartwić - wiadomo co to znaczy Jak nie odpowie, znaczy, że ma inne wielbicielki i nie ma na tyle czasu, by odpowiadac nieznajomym ;)

Dona, załóż inne konto i wyślij mu maila jako cicha wielbicielka. Bardzo mądry pomysł. Taka prowokacyjka ubecka.

"Mój chłopak jest taki że mając profil tak jak i ja nie wstawi sobie zdjecia z4e mną." To powstawiaj wasze wspólne zdjęcia na swoim profilu i wszędzie podawaj linki do jego profilu. Wówczas jest szansa że zupełnie usunie konto :D

Jak nie odpowie, znaczy, że ma inne wielbicielki i nie ma na tyle czasu, by odpowiadac nieznajomym" a jak odpowie to tez kawał chuja bo bedzie chciał poznać nową nieznajomą :P czy tak , czy tak będzie skreślony w przedbiegach :P

Jak nie odpowie, znaczy, że ma inne wielbicielki i nie ma na tyle czasu, by odpowiadac nieznajomym ... ale już interpretacja wyników godna Woltera.

no u mnie w profilu jest multum z nim zdjec z tym że jeśli dodaje go do pinezki to on usuwa... I powiedzial że u siebie moge sobie wstawiać fotki on nie stawia bo pyta sie czy wole go na nk czy w rzeczywistości

nie założył innego portalu bo o tym akurat mi mówi " a to ciekawe że akurat w tej kwestii mu wierzysz ;) ? natomiast nie masz zaufania do niego odnośnie portalu NK ;) ciekawie masz :P

znajac życie odpowie. Sami poznaliśmy sie na fotce.pl co teraz dla mnie jest śmieszne. Jesteśmy ze sobą juz prawie 2 lata i mieszkamy wspólnie

no u mnie w profilu jest multum z nim zdjec z tym że jeśli dodaje go do pinezki to on usuwa ja bym na jego miejscu usuneła Cię ze swoich znajomych :)

że jeśli dodaje go do pinezki to on usuwa..." nie no :) po co ci chłop który usuwa pinezki ? Rzuć go :D

Gość belmondo99
przecież są programy które rejestrują każde wpisane słowo na komputerze

Sami poznaliśmy sie na fotce.pl" no trzymaj sie sie tego że na innych portalach nie ma już innych kont :P

tak to zdanie tyczyło sie do regres bo wymądrza sie tu jakby taka obeznana cholernie była każdy głupi a ona najmądrzejsza wie ile wiedziała

odpisac odpisze tylko kwestia co??? Nie przejmuj się, może on po prostu lubi dużo pisać. Ostatnio był tu taki, który lubił dużo rozmawiać :)

do regres bo wymądrza sie tu jakby taka obeznana cholernie była każdy głupi a ona najmądrzejsza wie ile wiedziała" jakie ty te studia skończyłaś ? :)

do regres bo wymądrza sie tu jakby taka obeznana cholernie była każdy głupi a ona najmądrzejsza wie ile wiedziała" przetłumaczy mi to ktoś ?

to akurat wiem jak juz pisałam wczesniej nie ma innych kont!! Po praccy zawsze gdzieś razem wychodzimy i nawet jak u kogoś jesteśmy to widzena jakie strony wchodzi. i oprócz nk nie ma innej. fotke.pl usunęlśmy wspólnie

"jakie ty te studia skończyłaś" Pewnie Nibylandię ;) Albo Wyższą Szkołę Lansu :)

Możesz poznać jego hasło, wystarczy że klikniesz "NIE PAMIĘTAM HASŁA" i na adres e-mail wyślą link z hasłem, ale ....no właśnie jest ale po pierwsze czy znasz hasło do jego poczty? Po drugie przez takie głupstwo możesz stracić jego zaufanie i rozwalić związek! Ja mam hasło mojego faceta zapisane w kompie, jego n-k skype i GG ale nie sprawdzam bo mu ufam. Wiem że sprawdzanie przeradza się powoli w obsesję i to jest powolna śmierć dla związku. Odpuść sobie, pogadaj z nim szczerze o swoich obawach. Poproś o zmianę opisu z twoją tematyką , dodanie wspólnych zdjęć bądź wykasowanie konta i problem sam się rozwiąże:)

Możesz poznać jego hasło, wystarczy że klikniesz "NIE PAMIĘTAM HASŁA" i na adres e-mail wyślą link z hasłem, ale ....no właśnie jest ale po pierwsze czy znasz hasło do jego poczty? Po drugie przez takie głupstwo możesz stracić jego zaufanie i rozwalić związek! Ja mam hasło mojego faceta zapisane w kompie, jego n-k skype i GG ale nie sprawdzam bo mu ufam. Wiem że sprawdzanie przeradza się powoli w obsesję i to jest powolna śmierć dla związku. Odpuść sobie, pogadaj z nim szczerze o swoich obawach. Poproś o zmianę opisu z twoją tematyką , dodanie wspólnych zdjęć bądź wykasowanie konta i problem sam się rozwiąże:)

studia skończyłam jakie tylko chciałam a taka jebnieta typiara jak ty nie be mi ubliżać koniec tematu i pani już podziękuję

Gość michasia03
jakos dotad wydawalo mi sie, ze pod nickiem Regres kryl sie facet :o

problem w tym że znam tylko link bo juz tak próbowałam niestety nie znam e-maila bo zakladał portal już dawno i korzystał z poczty kumpla widocznie hasło jego zna