Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEDOBRZEEEE MI

JAKIE ZNACIE SPOSOBY NA NUDNOŚCI W CIĄŻY???

Polecane posty

Gość gość
A mi pomaga chociaż trochę guma do żucia ale nie miętowa tylko jabłkowa ;)

Gość Paulina Star
Potwierdzam, mi cola też pomagała, ale jednak starałam się nie stosować tego sposobu ze względu na zdrowie maluszka. Mi o dziwo całkiem dobrze wchodziły ryby, a do picia sok grejpfrutowy. Migdały też trochę pomagały, ale tego akurat dużo nie da się zjeść. Z mdłościami męczyłam się do 5 miesiąca, w końcu lekarz zapisał mi czopki przeciwwymiotne Torecan (ale to na receptę). Czytałam w necie, ze wielu osobom pomagały, ale mi też nie bardzo. Jeszcze robiłam sobie taką miksturę jak byłam przeziębiona (woda, imbir, miód i cynamon) i nie dość, że przeziębienie przeszło, to mdłości też się zmniejszyły. Z resztą pisałam ostatnio artykuł o tym na moim blogu, jeśli jesteście zainteresowane to zapraszam: http://www.domnawsi.com.pl/mdlosci-ciazy-pomoc/

Gość AmandaD
Suplement diety Imfibem jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Jest to produkt naturalny - tu suplement diety produkowany z imbiru w wygodnej formie kropelek. Więcej na jego temat poczytasz na stronie https://imbifem.pl/ . Warto się bliżej zainteresować tematem.

Gość gość
Mnie mdłości zabijają. Mam je cały czas. Czuję się jakbym umierała. Wszystko działa na mnie mdląco. Każdy jeden zapach. Nie wstaje z łóżka, bo nie mam siły. Jedynie bieg do łazienki na wymioty. Ot i cały mój ruch. Jestem dopiero w 8 tygodniu ciąży i nie wiem czy dam radę. Płaczę cały czas. W życiu tak źle się nie czułam. Nic mi nie pomaga. Opaski Sea-Band mam od 2 tygodni, nie zdejmuję ich, ale na mnie chyba nie działają. Jedyne co pomaga - na 5 minut - to porządnie sobie żygnąć;( ale to tylko na 5 minut. Schudłam już 4kg.

Mi powiedziała koleżanka żeby ssać cukierki i najlepiej miętowe, moja druga koleżanka powiedziała, że żuła skórki od chleba, ale znalazłam w aptece gumy do żucia pregna vomi i się uspokoiło.