Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niussiaaak

Facet casanova

Polecane posty

Gość Niussiaaak

Hej. Mam pytanie. Czy jak facet będąc kilka lat z Wami był wspaniały, cudowny itd pod koniec się zmienił w casanove dlatego się rozstaliśmy w impulsie, gniewie, ale nie ważne. Od dwoch lat ma inna kobietę- zdradza ja notorycznie. Pół roku temu urwalam kontakt bo miałam dosyć mydlenia oczu, że wróci, że kocha. Moje pytanie brzmi czy taki człowiek jest zdolny do zmiany? Swoją dziewczynę traktuje jak rzecz. Potrzebna mu jest wtedy kiedy chce mu się seksu. Kiedyś taki nie był będąc ze mną, albo po prostu udawał. Nie wiem. Bo przed obecna udaje wspaniałego faceta. Rozmawiając z nim po raz ostatni dałam mu odczuć, że dla mnie nie istnieje już co oczywiście nie jest prawda. A on odpisał, że nigdy nie zapomni w porównaniu do mnie. Długo nad tym myślę bo znamy się sześć lat. Kocham go bardzo, ale coraz bardziej dociera do mnie, że gdyby i on mnie kochał to by zrobił wszystko żeby ze mną być, a on nie robi nic. Odzywał się kiedyś chyba też tylko po seks. Więc moi drodzy dobrze zrobiłam urywająć kontakt? Mimo że ciągle jest w moim sercu? Tak mnie korci odezwać się, ale nie chce kolejny raz się przed nim poniżyć i dać się wykorzystać. Chcialabym znaleźć w sobie siłę i zaczac od nowa. Od dwoch lat nie ułożyłam sobie życia, stalam w miejscu i stoję nadal. Był moim pierwszym facetem i chciałam z nim być na zawsze. Ach chociaż teraz pewnie nawet jakby wrócił to by się rozpadło od razu. To już inna osoba, cwaniak, macho nie mój typ. Ciągle jednak przypominam sobie Jaki kiedyś wspaniały. Czy którąś z was miała do czynienia z takim typem. I jak wy faceci myślicie może on kochac kogos oprócz siebie. Jest typowym skorpionen. Silny charakter itd itp jednak zawsze czułam że w głębi serca jest dobry. Boi się zostać zraniony. Ach przepraszam za te wypociny. Ale to wszystko rujnuje mi życie .

Gość Ktoś tam taki jakiś
Głupia jesteś i tyle

Gość Ktoś tam taki jakiś
Głupia jesteś i tyle