Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olqa33333

A ile miałyście lat...?

Polecane posty

Gość Olqa33333

1. pierwsza masturbacja? 2. pierwsze zakochanie się? 3. pierwszy seks? 4. pierwszy seks oralny 5. pierwszy wyjazd za granice?

dziewczyno co ty się tak o to pytasz? ty staraj się być sobą a nie patrz na to co i kiedy robią inne

Gość hiiiiii
1. 9 2. 7 3. 16 4. 20 5. 12

Gość na pomaranczy
1. 12 2. 12 3. 18 4. 18 5. yy z 5?

Gość jhfyufkg
1. jakieś 12 2. 18 3. 18 4. 18 5. 27

bazienka -> przecież oral to też seks więc dziewictwo straciłaś około 18 roku życia a nie 22...

1. hmm... ze 12..? 2. dużo tego było ;) ale takie poważne to z 17 3. 17 4. 17 lub 18, jakoś tak 5. parę miesięcy po narodzinach ;)

Gość to ja tez sie wypowiem...
1.nigdy tego nie robilam 2.13 3.15 4.15 5.6

co innego strata błony a co innego strata dziewictwa bo błonę równie dobrze można przebić palcem a jak można stracić dziewictwo z własną ręką?

Gość sskakankaa
1. pierwsza masturbacja? - nigdy 2. pierwsze zakochanie się? - ok 17 lat 3. pierwszy seks? - 19 lat 4. pierwszy seks oralny - nigdy 5. pierwszy wyjazd za granice? - 22 lata

Gość Rzata małgo a dziewictwo
to tylko błona dziewicza ? TO znaczy, że jak się jest przeruchaną na 4 strony świata w dupeczkę, to dalej sie jest dziewica ??

Gość Dla mnie każdy rodzaj seksu
sprawia, ze dziewictwo tracimy, oralny też. Jeżeli dziewczyna uprawia anal i oral, byle tylko zachować błonę i być "dziewicą" to świadczy tylko o jej niedojrzałości.

Gość pomarańcza zgryźliwa
Lewitana, daj spokoj Małgorzacie, ona juz sie bzykała w wieku 14 lat

Dziewictwo to dla mnie sprawa czysto mechaniczna. Moznaby to jeszcze rozpatrzyc w swerze duchowej, ale to pozostawiam uduchowionym :-)

rzata -> idąc tym tokiem myślenia można powiedzieć że dziewczyna która nie daje sobie penetrować pochwy ale oral i anal z chęcią z kim tylko popadnie nadal jest dziewicą. błona to tylko symbol a dziewictwo to brak doświadczeń jakichkolwiek seksualnych

błona to tkanka, którą stracimy podczas penetracji pochwy, więc zaden symbol :) DZIEWICTWO idąc Twoim tokiem myslenia jest wlasnie symbolem, dziewictwo mozemy stracic uprawiajac anal,oral, ale wciąz bedzie to tylko symboliczne i duchowe stracenie :)

a ja zgadzam się z tym: Dziewictwo, "czystość", w biologicznym rozumieniu oznacza istnienie błony dziewiczej u kobiety. W rozumieniu aktywności seksualnej oznacza brak współżycia seksualnego danej osoby niezależnie od płci; w rozumieniu fenomenologicznym oznacza gotowość do oddania siebie danej osobie, idei przy dotychczasowym braku kontaktów seksualnych. nie mozemy powiedziec ze dziewczyna przeorana analnie nie jest definitywnie dziewicą. bo błonę nadal ma:classic_cool:

levviatan, sam sobie przeczysz. traktujesz dziewictwo jak cos symbolicznego,a potem piszesz ze to wcale nie jest symbolem? zastanow sie :O

Gość a pytanie 6 to wasze pierwsze
choroby weneryczne. Jestem pielęgniarką i wiele się naoglądałam kił i innego syfilisu

Gość to ja narcyzka sie nazywam
1. pierwsza masturbacja?------ 23 :) 2. pierwsze zakochanie się?------ oj jako 6 latka :D ale tak prawdziwie to w wieku 15 lat 3. pierwszy seks?---------- 16 4. pierwszy seks oralny-------- 17 5. pierwszy wyjazd za granice? 18 :) a dzis mam 24 :P