Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Którego mężczyznę wybrać?

Polecane posty

Gość rimer
Poczuj :) Nie analizuj, nie kalkuluj, nie bierz pod uwagę zdania innych - po prostu jak jeszcze nie jesteś gotowa i pewna nie angażuj się w nic - traktuj obu jak przyjaciół i niech o tym wiedzą. A za chwilę i tak poczujesz co Ci wewnątrz Ciebie intuicja podpowiada, pobądź sama i poczuj kogo Ci bardziej brakuje, za kim tęsknisz i postaw wszystko na jedną kartę. Bez ściemniania i niedomówień. Powodzenia :)

Ehh nic nie chcecie mi doradzić :o Chciałabym poznac opinie dziwczyn które maja za chłopaka albo właśnie wariata albo takiego spokojnego...

Gość iwika1987
Witaj. Mialam taki sam dylemat. Ale juz go nie mam. Jestem z 'wariatem' :) Wiesz jest cudownie i mimo tego ze jest wariatem, to traktuje nas powaznie, jestesmy ze soba miesiac a my juz myslimy o rodzinie o zareczynach. Wszystko zalezy od Ciebie, ale dla mnie bylo bardzo wazne jak sie czulam przy nim, swobodnie. Poczucie humoru jest dla mnie bardzo wazne. Zycze Ci szczescia :)

iwika a powiedz coś więcej o Was... jaki on jest i czy coś Ci w nim przeszkadza... Bo wiesz, ja tez bym go wybrała bez mrugnięcia okiem, ale sie obawiam, że może się okazać jakis neodpowiedzialny itp...

Gość iwika1987
Byc moze to ze podchodzi powaznie do nas to jest tez powiazane z tym ze starszy ode mnie o 6 lat. Narazie mi nic w nim nie przeszkadza, no moze to ze jest uparty bardzo. Ja nie lubie jak za mnie placi jak jestesmy np na piwie czy gdzies, ale z nim nie ma wtedy rozmowy. To mi przeszkadza. Poznalismy sie w momencie kiedy tego nie przewidzialam i staralam sie nie zakochac, ale coz. Zakochalam sie i teraz jestem najszczesliwsa osoba. Gdyby mi ktos miesiac temu powiedzial ze bede chciala po studiach , za rok zalozyc rodzine to bym go wysmiala. On jest bardzo zdecydowany i to mi sie podoba. Wiem ze jest porywczy dosyc, ale tylko z jego opowiesci.

Gość iwika1987
Czesto dostaje od niego kwiaty. To jest taki wariat, romantyk troche. I w dodatku umie gotowac. :) Boisz sie ze jest nieodpowiedzialnu.. Rozumiem. Tez sie tego obawialam. Ale teraz wiem, ze jest inaczej. Jest odpowiedzialny.

A no właśnie, mój wariat jest rok starszy ode mnie... Ciężko mi go jeszcze ocenić, zbyt krótko się spotykamy. Ale chyba postawię na niego, bo: - czuję się przy nim dobrze - mogę być sobą - podoba mi się - intryguje mnie - ma temperament, a w sprawach łóżkowych to b. ważne - i świetnie całuje ;) Myślicie, że to wystarczajace argumenty???

Gość alicja-------
ja bylam z wariatem, zle sie to skonczylo, bo nie chcial sie ustatkowac;p teraz jestem ze spokojnym, przy ktorym czasami mam wrazenie ze mnie troszke blokuje, tak jak to napisalas, ale liczte na to ze z czasem nam puszcza hamulce. Ja wybieram spokoj:P po tym co przeszlam;]

Gość iwika1987
Nie wiem czy autorka jeszcze tu zajrzy. Ale wiesz mysle, ze musisz sie zastanowic czy jestes mu w stanie zaufac. Bo jak jest troche taki wariat to musisz to przemyslec.

Gość Shepherds
Autorko! Ty przecież już wybrałaś (sądząc po opisie gdzie jeden jest gloryfikowany, a drugi lekko przytępiony), więc nie wiem po co te gierki, chcesz się dowartościować?

Gość do Autorki -doświadczona
Z doświadczenia powiem tak, za mało ich jeszcze znasz, najlepiej zaczynać od kumpelstwa, spotykać się po przyjacielsku, przecież to NIC złego! Mówię to jako osoba z zasadami. Ale jednak wykluczam w tym momencie pocałunki, Ty widzę, że już z tym działasz, a to chyba za wcześnie, skoro nie jesteś zdecydowana i było zaledwie parę spotkań. Wszystkie relacje sprawdzają się same "w praniu", czyli z czasem, w różnych sytuacjach, czas jest najlepszym doradcą. A Ty chyba bardzo się spieszysz? Bo dlaczego po paru spotkaniach już chcesz decydować?! Tak jak i spotykasz się ze znajomymi, czy z ludzmi z pracy, szkoły, tak i możesz spotykać się z nimi obojga, ale po kumpelsku czyli bez całusów. Oczywiście powinni wiedzieć, że jesteś ostrożna w tych sprawach i nic nie obiecujesz... SZCZEROŚĆ popłaca, mówię to z doświadczenia. A jeżeli któremuś to nie spasuje, to to wiele o nim powie, że jednak jest niecierpliwy i aż tak mu na Tobie nie zależało. Czas najlepiej świadczy o facecie /relacjach /uczuciach... czy jest szybki i pochopny, czy potrafi być cierpliwy i wie czego chce... Ale potrzebujesz CZASU, kóry jest najlepszym sprawdzianem...

Gość TH is IT GE
wybierz 1 Ale jak masz go zdradzać to zostaw go w spokoju

Gość TH is IT GE
Nie jesteś damą

Gość parampampampa
A kto powiedział, że jak wariat to musi zdradzać? Musisz go lepiej zapoznać. Słodka czułość pierwszego jest urocza.Pytanie do Ciebie.Wolisz słodką sielankę, czy życie dynamiczne? Ja tam uważam, że faceta da się wychować;d Z mojego-wielki pesymista zrobiłam super optymistę. :)

Gość parampampampa
iwika;d jesteś kretynką czy tylko udajesz? A może masz 15 lat>?:) Miesiąc i zaręczyny..bój się boga.

Gość TH is IT GE
Widać że dobrzy faceci wygrywaja tylko w filmach

Gość parampampampa
th IS coś tam.. nieprawda :) wybrałam "dpbrego", bo bałam się być z szogunem.A nie chciałam znowu cierpieć.

Gość eeeeeeee4344443

''Nie lubię kombinować i ranić innych, więc chciałabym się zdecydować na jednego z nich, póki to jeszcze nic poważnego.'' Tak jasne, oczywiście wierzę że piszesz prawdę.

Gość Th is IT GE
Wybierzesz pewnie tego 2 fagasa Zostaw tego 1 w spokoju żeby się nie angażował Nie jesteś jego warta