Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak tak można

czy wy też tak macie jak myślicie o swoich dawnych miłościach?

Polecane posty

Gość no jak tak można

że na samą myśl o nich robi Wam się przyjemnie i czujecie taki dreszczyk podniecenia? I wpatrujecie się w jego zdjęcia,nadal jest dla Was pociągający? I na pewno nie obojętny,jak zwykły facet? I jak tylko go spotkacie to myślicie o nim przez cały dzień? ja z nim nigdy nie byłam,on się we mnie nigdy nie zakochał, przeszło mi bo urwał mi się z nim kontakt..i tak długo w nim byłam zakochana,po tym urwaniu kontaktu jeszcze ze dwa lata to znaczy,sądzę,że się odkochałam,ogarnęła mnie wątpliwość jak go spotkałam na ulicy.... ale myślę,że jestem otwarta na nową miłość..

Nie byłaś w nim zakochana a jedynie zauroczona. Pewnie gdybyście byli kiedyś razem to teraz nie miałabyś tego sentymentu. A tak sobie wkręcasz co by było gdyby;-)

Gość no jak tak można
byłam w nim zakochana,5 lat! jestem tego pewna,absolutnie całkowicie pewna...no bez kitu ale zauroczenie tyle nie trwa...jeszcze bez wzajemności i na odległość...i mimo tego,że wiem,ze robił rózne głupie rzeczy i go nie idealizuję niedawno się w kimś zauroczyłam ale to trwało tylko miesiąc..a o tamtym nadal myślę...

Gość no jak tak można
a to ja myślałam,że właśnie jeszcze po byciu z kimś się to intensywniej wspomina...tyle wspólnych chwil razem..no i co,ktoś kto do tej pory sięWam podobał nagle staje się obojętny i niepociągający,tak jak inni faceci,z którymi nic Was nie łączyło?

Gość asteroidaaa
Ja mam tak że prawie non stop o nim myślę, oglądam zdjęcia i jest dla mnie bardzo przystojny i pociągający:D ale się rozstałam dopiero 3 miesiące temu więc nie wiem czy to się liczy:P Bo trochę mało czasu minęło. A pozwolę sobie zadać pytanie - ile to rozpamiętywanie może trwać? kiedy inni mężczyźni przestana mi być obojętni?:(

Gość no jak tak można
to czemu właściwie sie z nim rozstałaś? skoro chyba nadal go kochasz.. no nie wiem,u mnie to trwa już długo i sądze,że nigdy to nie minie

Gość DD C
patrzę na zdjęcia z obrzydzeniem i żalem że traciłam czas

no jak tak można byłam w nim zakochana,5 lat! " to niezła z ciebie frustratka 5 lat cichego wielbienia ;) jak ci nie szkoda czasu było ?

Gość asteroidaaa
tak wyszło. Rozstaliśmy się skłóceni, nie mamy kontaktu. Z jednej strony go nie cierpię ale z drugiej mam ten sentyment.

Gość ja tez tak mam aleee
o identycznie myśle jak Miarka:) jak bylibyście dosc dlugo razem to zapewne tak byś nie miała./ Ja tak mam dokładnie tak jak opisałaś w stosunku do niespełnionych miłości - ewentualnie z takimi którymi coś było ale od razu się skończyło z różnych wzgl. np tylko sie całowaliśmy, albo mioże i coś wiecej ale jednorazowa przygoda. Ale z byłymi, którymi byłam dosc długo - z jednymi dalej sie czasem widuje(mamy wspólnych znajomych) innych nie, ale na pewno do żadnego nie chciałabym wrócić:) temat zamkniety) nawet jak ich lubie, to sie zastanawiam co ja w nich widziałam:P

Gość dziewczyna maćka
też mam jednego byłego do którego mam sentyment :) co prawda był moją pierwszą miłością, pierwszym facetem z którym spałam i mieszkałam i to pewnie dlatego, ale z drugiej strony żaden z pozostałych mnie na koniec tak nie potraktował jak on :( rozstaliśmy się 6 lat temu, urwaliśmy całkowicie kontakt...ale nie wiem co by było gdybym go teraz spotkała :) często myślę o nim, mimo iż jestem w związku :p

Gość no jak tak można
jak ci nie szkoda czasu było ? - ee no to było przyjemne uczucie,dopiero jak się urwał kontakt to tęskniłam,ale serce nie sługa,nic nie mogłam na to poradzić;)

Czasami myślę o tych dawnym nieudanych wydarzeniach, nie czuję jednak dreszczyku podniecenia ponieważ co umarło już nie powstanie. Było-minęło czas do przodu iść.

Gość Serducho boli..
ja wlasnie teraz od kilku dni myslę o moim bylym.. jutro się zeni. ja jestem od 1,5 roku mezatka, ale nie moge o nim zapomniec. dzisiaj cala noc mi sie snil, snil mi sie jego slub, to tez tam bylam. czuje sie jakbym na nowo przechodzila rozstanie z nim. nie moge sie ogarnąć.

A ja tam ciepło wspominam:) Było, minęło... Czasem wracam do takiej jednej, dawnej niespełnionej miłości - ale nie na zasadzie rozdrapywania wspomnień i "cobybyłogdyby" - przypadkowe skojarzenie, podobny zapach, przypadkowo usłyszana piosenka... Uśmiech - i idę dalej:). Czasem tylko, jak mnie dopadnie chandra, zanucę sobie "Goodbye, my almost lover, goodbye my hopeless dream...";)

Wspominam... latami nie myślałam o nim, a później coś mnie naszło i chodził po mojej głowie... chciałam złapać jakiś kontakt z nim, tak, żeby wiedzieć, co u niego mimo, że wiele lat wcześniej bardzo mnie skrzywdził. Nadarzyła się okazja- spotkanie wspólnych znajomych, powiedziałam, ze ja go poszukam i zaproszę... okazało się, że od 4 lat juz nie żył:( A teraz śni mi się czasem po nocach... pierwszy raz od rozstania. I nie wiem o co chodzi... ale raczej nie zaprasza mnie do siebie, ja tez się tam nie wybieram... i tak mi dziwnie jak sie budzę...

Gość ByłoMinęło...
ja tez tak mam... eh.. tyle czasu minęło, chociaż wiem że nigdy z nim nie będę to czasem o nim myślę, wspominam i zastanawiam się co by było gdyby.. :) z PIERWSZĄ WIELKĄ MIŁOŚCIĄ tak podobno jest. Jego oczy, to przeszywające spojrzenie ... ;) Są rzeczy które zawsze będą mi się z nim kojarzyć, np. film "Gorączka sobotniej nocy " :) :)