Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieeeta

w jakim wieku do takiego łóżka??

Polecane posty

Gość kobieeeta
up up?

Gość normalne albo i nie
takiego łóżka akurat nie mam, ale powiem ci, że tego rodzaju tapczaniki często mają zbyt twardy materac i są po prostu nieodpowiednie dla małych dzieci. nie polecam kupować tego na allegro, lepiej w sklepie i sprawdzic, czy da się w ogóle na tym spać.

Mój w łóżeczku niemowlęcym spął tylko na okres pobytu w szpitalu.W domu mieliśmy straszny problem bo nie tylko co płakał,lecz się darł.Nie chciał w nim spać/leżeć za chiny ludowe.Dlatego też od samego pocżatku spał w normalnym,standardowym łóżku przeznaczonym dla dzieci.Miej więcej taka wyskość jak tu.

Gość normalne albo i nie
a co do wieku dzieci to myślę, że jeśli postawiasz tym otwartym bokiem przy ścianie tak żeby dzieci nie pospadały, ewentualnie będziesz musiała zamontować specjalną barierkę.

Gość no nie wiem.....
wizualnie bardzo ładne łóżko, ale to chyba bardziej sofa, na której od czasu do czasu można się przespać... Myślę, ze dla dzieci powinnas zainwestować w łóżka z dobrymi, sprężynowymi materacami.

Gość kobieeeta
patrzyłam na komentarze i wszyscy są raczej zadowoleni, poza tym uważam że chyba lepiej twardszy niż za miękki a z czasem myślę że i tak to się wygniecie, wiadomo jak to u dzieci

Gość kobieeeta
a czy do takiego łóżeczka można przymocować barierkę?

Gość kobieeeta
pysianiulka sobie debilu taki kup i śpij dobrze

Gość pysianiulka
hahaha! nabrała się sierota :D🖐️

Gość normalne albo i nie
materac dla dziecka nie powinien być ani za twardy, ani za mięki, ale sprężysty. ja mam podobną kanapę i uwierz, że nie idzie na tym spać, taka jest twarda. jak ktos napisał, od czasu do czasu tak, ale nie noc w noc. komentarze pozytywne, bo dorośli komentują a efekty wyjdą później jak będą w wieku nastu lat bolały plecy:O

Gość no nie wiem.....
to skoro i tak wiesz, że "to się wygniecie" to po co chcesz to dzieciom kupić. Porzadny materac posłuży wam latami, a jak kupisz łóżko od razu w standardowych wymiarach, to będziesz miała z tym spokój na lata;)

Gość no nie wiem.....
sory, ze tak się upieram, ale ja jestem z tych co "musieli" spać na takim czyms. Teraz mam 27 lat i spieprzony kręgosłup... A tak ładnie moja sofka w sklepie wygladała...

Gość kobieeeta
czyli raczej odradzacie mimo że jest śliczne

Gość kobieeeta
szkoda, że nie ma tu nikogo kto ma takie łóżeczko :(

Gość normalne albo i nie
kup drewaniane łóżeczka i materace do nich i posłuża na lata. a jak się "wygniecie" to wymieniasz tylko materac. a ozdobić łóżko można kolorową pościelą, poduszeczkami itd. nie wszystko co ładne jest funkcjonalne.

Gość ja kupowalam u tego sprzedawcy
kupilam jak synek mial 2 latka-teraz ma 4ry -mysle ze posłózy mu do 7miu zalezy czy chcesz juz na długo kupic czy na chwile bo te to sa tak jak pisze ok 7miu lat trzeba bedzie wymienic

Dla mnie nie jest śliczne ;) Ale to kwestia gustu. Ja też odradzam, ja i siostra spałyśmy na podobnych w budowie łóżkach- narożne, piankowy materac na górze, na dole pojemnik na pościel. Moja młodsza siostra też długo spała na takim (wysuwana połowa łóżka na dodatek). To nie nadaje się do niczego, łóżko ma być przede wszystkim wygodne. A te po krótkim czasie były wygniecione do ram, desek, skrzypiały przy każdym ruchu, odgniatały. To nie jest normalne żeby dziecko budziło się z bólem pleców, ale tak właśnie miałam. Kup dzieciom zwykłe łóżka, porządne materace na dnie (metalowa siatka albo drewniana kratka) skrzynie na pościel i jakieś ładne kapy na wierzch- i też masz estetyczne siedzisko na dzień, jeśli to o brak miejsca chodzi.