Femme-m 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Witam. Mam pewien nieprzyjemny problem. Od wczoraj leci mi brązowa wpadająca w czarny wydzielina z pochwy. Nie przejęłam się tym zbytnio bo wcześniej też tak miałam, ale to co zobaczyłam dzisiaj przyprawiło mnie o ból głowy. Jest dziwnego kształtu wygląda jak [i tu pewnie się zaśmiejecie] kawałek surowego mięsa zamoczonego w krwi. Ogólnie przypomina taki zwarty śluz. Jest koloru takiego dziwnego zielonego i miejscami białego. Wygląda to nienormalnie i zastanawiam się co to może być. Dodam że jest jednolitego kształtu jak mozg razem z rdzeniem tylko pomniejszony. POMOCY!!! Boję się, że wysikałam [!] jakiegoś guza czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na co czekasz???? Napisano Sierpień 19, 2010 ruszaj do ginekologa. Online nikt ci nie pomoże a takiego czegoś nie można olewać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziewczyna Kamila Napisano Sierpień 19, 2010 Poroniłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia231 0 Napisano Sierpień 19, 2010 ja na twoim miejscu bym tu nie pisala tylko biegla do lekarza!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Femme-m 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Do dziewczyny Kamila. Po pierwsze jeśli masz zamiar się nabijać to nie pisz. Po drugie ludzie tu naprawdę mają problemy a Ty sobie niezłą zabawę znalazłaś którą radziłabym skończyć. W ciąży nigdy nie była i nie mam możliwości zajścia w nią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cherrylipballm Napisano Sierpień 19, 2010 mnie tez sie wydaje ze...poroniłaś.. nie piszę tego złośliwie, ale czy na pewno nie ma szans ze bylas w ciąży? że wpadłas moze? z tego co piszesz,to wygląda na to,ze byl to zarodek.. moja przyjaciółka poroniła w taki sposób bliźniaki tzn wyleciały z niej podczas oddawania moczu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 19, 2010 Dokładnie. Czytałam na którymś forum o podobnym przypadku, więc się nie denerwuj... Skoro twierdzisz że ciąża była nie możliwa to też mimo wszystko biegusiem do lekarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka_34 Napisano Sierpień 19, 2010 Ale wy piepszycie!!! Tak jasne poroniła. Dziewczyno to co opiusujesz to nic innego jak skrzep krwi,wiekszośc kobiet tak ma przy miesiączce,to oznacza ze macica się oczyszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka_34 Napisano Sierpień 19, 2010 Zielonego...??? a tego nie doczytałam. Oj chyba cos koloryzujesz. Ale jesli nie daje ci to spokoju idz do ginekologa. Ale z tym zielonym to chyba przesadziłas ale na pewno to nie poronienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Femme-m 0 Napisano Sierpień 19, 2010 To jest taki jasny brudny zielony. Poronić nie mogłam, bo nigdy nie współżyłam z facetem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach