Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaaa34

SZCZERZE powiedzcie! Co myślicie o tej bluzce?

Polecane posty

Gość misiaaa34
Jest tylko w takim kolorze niestety :)

tylko pewnie i tak nie miałabym jakiego stanika do niej ubrać, więc włożyłabym jakiś cienki podkoszulek pod nią :O ale to potem dziwnie wygląda... :P

Gość Blondyyynkkaa
ten dekolT wg mnie pasuje do malego biustu bez wiekszych problemow, mam podobne bluzeki i chodze z nich bez stanika:) Wtedy po prostu nic sie z bluzki nie wylewa, ani nie wystaje, robi sie tylko kształt literki V, a piersi sa pod bluzka:) Po prostu bluzka daje zupelnie inny efekt, z ktorego nie ukrywam - jestem zadowolona:) Ale jakbym miala wiekszy biust, zalozylabym top, poniewaz wiekszy biust, ktory jest zbyt eksponowany lubi wygladac nachalnie i tandetnie, zwlaszcza, ze bluzka ma look takiej troszke pizamki, wiec trzeba ja nieco podrasowac:) Jak napisałam jednak - kazdy ma prawo nosic to, co chce, ja pisze, co zrobilabym ja:)

Gość misiaaa34
no dziwnie by wygladało :P ale nie wydaje mi się żeby trzeba było mieć do noej jakiś specjalny stanik :)

Gość misiaaa34
blondii twoja opinia także jest cenna :P

Gość Seeeds off lovve
"Zazdrościcie"... niektórzy tylko tyle potrafią napisać, jeśli ktoś nie zgadza się z ich zdaniem. Dla mnie ta bluzka jest ... zwyczajna. Nie wiem czy bym ją kupiła, bo nie wiem ile kosztuje. Jeśli mało to być może... Rozumiem też, że komuś może się nie podobać lub żeby ktoś czuł się lepiej z jakąś dodatkową bluzeczką pod spodem... no ale niektórzy nie potrafią tego zrozumieć, jak widać :o

Gość sdfgdssdfsd
nie rozumiem dlaczego niektore sie oburzaja ze mozna wyjsc do na ulice z takim dekoltem, straszne:(

Gość Blondyyynkkaa
z tego co zauwazylam - nikt tu się jakoś szczególnie nie oburzył:) kazdy wyraził swoje zdanie:) A o gustach sie nie dyskutuje:) wg mnie nie wygladaloby to dobrze, ale przeciez ktos inny moze sadzic, ze tak:)

Gość misiaaa34
a o drugiej co myslicie? ta 1 lepsza?