Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem sie zdecydowac ooo

czy warto być w mix plusie? czy lepiej zostać przy tel na karte

Polecane posty

Gość bele de jour
lepiej zostac przy telefonie na karte

Gość sssssssssssssssssssssssssssss
zalezy.jezeli regularnie np piszesz smsy do Plusa lub masz osobe w Plusie z ktora masz ciagly kontakt no i zalezy ci na fajnym telefonie to warto przejsc do MIxa

a jakie sa promocje czy np sms za grosz ile minut do sieci pakiety za ile

500 smsow za 5 zl, pakiet do wybranego numeru za 10 zl na 30 dni i dzwonisz i piszesz non stop :) i jest pakiet 100 minut na stacjonarne i do Plusa za 5 zl. no i teraz dodaje przez pierwsze 3 miesiace pakiet Internetu bodajze 100 Mb, nie pamietam dokładnie. Ale ja mam w MIXie juz od 3 lat, a ostatnio przedluzylam umowe i nie narzekam :)

Gość olenka90
mix plus to syf, czekam aż skończy mi się umowa i rezygnuje, rozmowy i smsy są za drogie, co z tego że można wykupić darmowy numer albo smsy skoro teraz już jest bardzo mało osób w plusie, wszyscy są w Orange, a tam jest zdecydowanie taniej, zresztą jak jesteś w mixie to nie ma żadnych promocji.

a te pakiety mozna wykuic tylko raz w miesiacu czy czesciej? i pakiet gg słyszałam ze jest fajna sprawa z tym?

Gość na kartę sa takie same promocj
e. Tzn. na pewno z tym numerem i smsami, wiem bo korzystam :-P

gg istnieje ale nic na ten temat nie powiem bo nie uzywam. MixPlus to syf?dziwne, bo wiekszosc moich znajomych ma w tej sieci i nie narzekaja.w Orange doaldowanie jest tylko 5 zl tansze ale za to sa ogromne problemy z zasiegiem i ich nadajnikami ktore sie czesto psuja, jak chocby ostatnio. A w Plusie nie pamietam kiedy ostatnio nie mialam zasiegu

ja mam w plusie na karte i jestem zadowolona ale widziałam fajne telefony dotylkowe i myske czy sie nie skusic :)

Gość olenka90
a to dziwne bo ja właśnie w plusie mam często problem z zasięgiem, albo mam tak, że sieć jest nieaktywna przez kilka godzin i nie można ani dzwonić ani nic. Ja się już zraziłam do plusa. Zależy od tego w jakiej sieci są Twoi znajomi, żeby Ci się to opłacało.

Gość bele de jour
na karte tez mozesz sobie wykupic pakiety sms i rozmow

Gość olenka90
no to jeżeli jesteś zadowolona z plusa to co za problem? Tylko zobacz czy Ci się opłaca, brać telefon tańszy ale wiązać się umową. Jedyne co jest fajne w plusie to pakiety internetowe ale to musisz mieć telefon dostosowany do neta

coz, sprawa zasiegu zalezy pewnie od miejsca zamieszkania.ja mam 2 tel, jeden w MIXPlusie drugi w Orange i w MIxie nie musze biedac z tyel po calym domu zeby gdzies zadzwonic czy wyslac esa a w Orange nawet na podworku zasiegu brak. co do tel to sa naprawde fajne :) ja mam LG GM360 Bali, dotykowy wlasnie :)

Gość malutka_34
Ja jesatem w plusie mix od 7 lat i jestem bardzo zadowolona, mąz był w orange i sie przeniósł równiez do plusa i ma teraz spokoj.

mam mixa też 5 lat może nawet więcej i nie zmienie na żaden inny bo mix plus jest najlepsiejszy :D

a ten dotykowy co kupiłes to ile musiałes dopłacac i w jakiej taryfie jestes?

mam MIX 4. za tel na 36 doladowan po 30 zł zaplacilam 19 zł :)

aha, i jezeli teraz masz numer w Plusie tylko na karte to mozesz oczywiscie bez problemu i bez zadnej doplaty zatrzymac go i poprostu uzupelniac tak jakbys wziela nowy nr.