Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Avantiii

Połóg po cc

Polecane posty

Hej dziewczyny:) w sobotę miną 3tyg jak urodziłam córkę. Miała cc. Mam takie pytanie ile trwał u was połóg po cesarce? No i po jakim czasie współżyłście? Czy w trakcie połogu mogę zajść w ciążę? Czy objawem tego będzie zatrzymanie krwawienia?

Gość skdjsdjsdf
W połogu chcesz się walić? :o Najpierw to macica ci się musi porządnie oczyścić :o

Ja miesiac po cc dostalam miesiaczke i wtedy zaczelam wspolzyc .W ciaze mozesz zajsc .

Gość skdjsdjsdf
agata jej sprawa, ale chcę ją tylko uświadomić, że połóg to nie okres na walenie:o

Gość zboczone babska z was
później się rodzą mutanty . Bo krowy rozrodcze nie dały się macicy zrosnąć :O

skdjsdjsdf---> kazdy ma swoj rozum i wolność decyzji , wiec na pewno pisaniem i uświadamianiem nic nie zmienisz...:O

Gość gosia342
współżycie a nie walenie pS ja po cc czułam się świetnie. Nic mnie nie bolało, zagoiło się migiem. Parę dni po wyjściu ze szpitala pojechałam normalnie do szkoły (studiowałam zaocznie). Współzycie to po ok m-cu

Gość skdjsdjsdf
agata ty wielce wielmożna napewno :o Przymknij dziób, bo o zdanie cię nie pytam tylko odpawiadam na pytanie autorki:o Może dziewczyna nie wie, że połóg to okres regeneracji macicy i wtedy dużo częściej o infekcje itd.:o A tobie gówno do tego co piszę:o

połóg zawsze trwa 6 tygodni, czy to po porodzie naturalnym czy cesarce. krwawienie nie jest równoznaczne z połogiem! to ze krwawienie ustanie nie oznacza ze połóg się skończył. radzę poczekać te 6 tygodni, iść do lekarza i jak on wyrazi zgodę rozpocząć współżycie. a w ciażę zawsze możesz zajść, nigdy nie wiesz kiedy jajniki na nowo podejmą pracę, więc jeśli nie chcesz teraz kolejnego dziecka ( a po cesarce to lepiej trochę odczekać) to lepiej się zabezpieczaj.

Gość o czizaz
skdjsdjsdf--- walenie to takie ssaki kretynko!!!!!!!!!!!!!

Gość kolenka
nie powinno sie wspolzyc w czasie pologu.nawet z prezerwatywa,bo mozna dostac infekcji.ktora bardzo trudno sie leczy. odczekaj az sie wszystko zagoi. chyba,ze sa inne mozliwosci na uprawianie sexu:)

Gość skdjsdjsdf
o czizaz Przeruchał cię taki jeden ;) Pizdunio od siedmiu boleści;)

Walić to Ty się możesz la'blasz zasrana. Dla Twojego małego rozumku zadałam to pytanie z ciekawości a jak coś ci nie odpowiada to nie wypowiadaj się bo obniżam swój poziom odpowiadając ci.