Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama0nie0wiem

skórzane balerinki - co myślicie?

Polecane posty

Gość sama0nie0wiem

Nie wiem, jak wkleić zdjęcie, bo nie bywam tu zbyt czesto, dlatego wklejam link: http://allegro.pl/item1190053011_skorzane_balerinki_zamsz_kwiat_atmosphere_skora.html chodzi mi tylko o to, czy nadają się na jesień? wiem, że nie każdy lubi balerinki, ale dla mnie to najwygodniejsze buty. co myślicie? narazie są tanie, jak myślicie - czy uda się kupić tak do 30zł?

Gość kasiakkka
Nawet ładne, ale ja nie przepadam za balerinkami właśnie. Moim zdaniem nie są zbyt kobiece, ale do latania po mieście mogą być. Duży plus za to, że to skóra - nie zniszczą się szybko. I firma Street ma dość porządne buty, wiem, bo mam 2 pary i dobrze się noszą. Myślę, że pójdą dość tanio, ale nie liczyłabym, że za 6zł :D

Gość gfgfgfgfdfdgdgdf
Balerniki to jakieś nieporozumienie. 95% dziewczyn, które je noszą to jakiś dramat :O Jedynie zgrabne dziewczyny wyglądają w nich jako tako ale reszta tylko pogorsza swój wygląd

Gość sama0nie0wiem
no wiem, że może nie wyglądają zbyt rewelacyjnie na nogach, ale to najwygodniejsze buty do latania po mieście, są uniwersalne, ale wszystkie, które wcześniej kupowałam rozlatywały się po kilku wyjściach, dlatego chcę kupić jakieś solidniejsze