Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest .......

Przyjaciel facet

Polecane posty

Gość jak to jest .......

Kiedyś wyjechałam za granicę i poznałam faceta, byłam już w stałym związku i on o tym wiedział. Zaprzyjazniliśmy się, później razem znaleźliśmy mieszkanie. Naprawdę dobrze się dogadywaliśmy, pomógł mi znaleźć pracę i zawsze był ze mną w trudnych sytuacjach, zwierzaliśmy się sobie i ogólnie było ok ale w końcu wyjechalam do Polski do mojego faceta i wtedy z tamtym utrzymywałam kontakt telefoniczny i przez gg, spotkaliśmy sie też jak on był w Polsce. Nie było między nami nic oprócz zwykłej przyjazni, mi to odpowiadało a mój facet nie miał nic przeciwko. Później ten przyjaciel wyznał mi miłość, powiedziałam mu że nic z tego, że bardzo go lubię ale kocham swojego chłopaka i jest nam razem dobrze i niech zostanie tak jak jest. Pisaliśmy ze sobą codziennie aż nagle on przestał się odzywać, nie odpisuje na maile, gg, smsy i nie odbiera telefonu. Nie wiem co się z nim dzieje a naprawdę bardzo go lubię i chciałabym nadal utrzymywać z nim kontakt, zwłaszcza że dużo dla mnie zrobił i byliśmy ze sobą blisko, w sensie że mogliśmy rozmawiać o wszystkim, gdyby tylko nie ten jego wybryk z wyznaniem milości. Nie wiem teraz czy dać sobie spokój czy nadal próbować się z nim skontaktować??

chcesz zjesc ciastko i miec ciastko. tak sie nie da chlopak sie zakochal i chce sie jakos z tym uporac dlatego zerwal kontakt. nie mieszaj mu bardziej w glowie i lepiej zakoncz znajomosc

Gość jak to jest .......
Tylko dlaczego nie chce zrozumieć, ze nic więcej z tego nie będzie? Od początku wiedział, że mam faceta i jestem szczęśliwa z nim w związku, planujemy ślub a z tamtym zaprzyjazniłam się i zależy mi na nim bo naprawdę pomógl mi kiedy straciłam prace a nawet znalazł dla mnie mieszkanie żebym nie musiała się męczyć z pijakami i wandalami z którymi mieszkałam. Jestem mu bardzo wdzięczna i nie poznałam jeszcze takiego dobrego człowieka jak on. Sam w życiu duzo przeszedł, zdrady w związku, choroby... Po prostu myslałam że facet w wieku 30 lat jest bardziej poważny a nie tak nagle zrywa kontakt bez słowa i do widzenia. Przykro mi z tego powodu

Gość GDN-on
wiesz myslisz egoistycznie tylko o sobie....bo zobacz Ty nie potrafisz zrozumieć ze on Cię kocha , że był taki dla Ciebie bo tak traktuje osobę do której coś czuje , która nie jest mu obojętna itd....ale ważne w tym wszystkim jest to żeby Tobie było dobrze i nie możesz zrozumiec ze on nie chce przyjaźni...jesli mimo swojego wieku i dosaidczeń wierzysz ze istnieje przyjaźń miedzy facetem i kobietą nowo poznanymi to jestes w błędzie. on sie określił Ty tego nie chcesz i odrzucasz jego uczucia...wieć uszanyj że on też może nie chcieć przyjaźni

Zapomnij o nim i zajmij sie lepiej swoim zwiazkiem.

Gość jak to jest .......
Od razu zaznaczyłam że możemy się tylko przyjaznić, jemu to pasowało i nawet po tym jak wyznał mi miłość odzywał sie i nadal utrzymywaliśmy kontakt aż nagle przestał odpisywać. Nie mysle tylko o sobie, po prostu martwie sie o niego

Gość tytyt
No właśnie zrozumiał, że ty dajesz mu tylko przyjaźń. Dla niego to za mało, dlatego urwał kontakt. Zostaw go w spokoju.

Gość Hank
Nie martwisz się o niego tylko brakuje ci tej "przyjaciółki z penisem". Chcesz sobie porozmawiać to do koleżanek zadzwoń, kupcie wino, czekoladę i zróbcie sobie babski wieczór pełen. Facet się zakochał, dostał kopa w dupę a więc zostaw z łaski swojej gościa w spokoju bo wesoło mu nie jest.

Gość jak to jest .......
akurat z żadną przyjaciółka nie rozmawiało mi się tak dobrze jak z nim. Faktycznie brakuje mi go ale czy to źle? Potrafiliśmy godzinami rozmawiać o wszystkim a teraz nagle on przestał sie odzywać. Może lepiej dam mu spokój ale szkoda że tak się to skończyło

Gość Hank
Facet nie chciał być twoim przyjacielem tylko kims więcej. Przyjaciel to taki suchar; taka nagroda pocieszenia.

Gość jak to jest .......
Moj facet wie o wszystkim. Sam go poznal i polubil, byl mu wdzieczny ze ktos mogl sie mna zaopiekowac. Zapraszalismy go nawet w gory na wakacje ale urwal kontakt i nie odzywa sie w ogole

"Zapraszalismy go nawet w gory na wakacje ale urwal kontakt i nie odzywa sie w ogole " powinnas dostac tytul przyjaciolki roku

Gość jak to jest .......
Przeciez nie mogłam przewidzieć tego, że się zakocha ludzie! Nie dawałam mu żadnych znaków, nie moja wina :o

Gość Hank
Mężczyźni nie potrzebują czyjegoś "pozwolenia" aby się zakochać.