Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuuuuuzaaa

ocencie :(

Polecane posty

Gość zuuuuuzaaa
co w nim jest super? :( mam nos jak świnia :(

Masz świetny nos! Dziewczyno tez bym taki chciala ;P ja mam taka kulke.. to dopiero jest dramat..

Gość zuuuuuzaaa
uroku? to dlaczego w podstawówce chłopcy się ze mnie śmiali? :( mam na jego punkcie takie kompleksy.. jak jakiś facet na mnie spojrzy od razu mam wrażenie że się gapi na mój nos i myśli sobie, że wyglądam jak prosiak :( nos mi niszczy życie :(

Gość zuuuuuzaaa
ktoś się podszywa..

Gość dscfas\\sw
szczerze mam prawie identyczny i na poczatku tez sie martwilam ale teraz uznaje go za moj atut

Gość kup sobie aparat
telefon wsadz w cipe i wlacz wibracje

właśnie. nie można ocenić samego nosa. Bo może Ci rzeczywiście nie pasować do kształtu twarzy itp. A może tylko panikujesz a tak naprawdę jest ok;)

Gość zuuuuuzaaa
taaak już wysyłam zdjęcie, pewnie.. jeszcze ktoś z mojej rodziny i znajomych to zobaczy... chyba bym się zapadła pod ziemie ze wstydu.. z resztą przy nich o tym nie mówię, staram się nie okazywać kompleksów.. i wiem, że moja twarz nie jest aż taka zła bo niby niektórzy faceci zwracają na mnie uwagę w sensie pozytywnym, ale ja nawet wstydzę się spotkać z kimś kto mnie widział i komu spodobałam się bo boję się, że kiedy bliżej mi się przyjrzy to ucieknie :( wiem, jestem chora..

Gość gimgówno pokazuje nosy
zajmij się lepiej nauka autorko

ładny masz nos. Troche wiecej pewnosci sienie to nikt nie zauwazy twoich 'wad';)

Gość zuuuuuzaaa
mam 22 lata :(

mi sie np nie podobaja moje usta bo są duze . a inni mowia mi ze mi zazdroszcza i tez by takie chcieli. Tylko sobie nie wmawiaj bo widzisz. Uwierzylas w to i teraz masz problem z polubieniem siebie. Głowa do góry.:)

Gość zuuuuuzaaa
tak ale mi nigdy nikt nie powiedział że mi zazdrości i chciałby mieć taki jak ja :( z resztą i tak bym w to nie uwierzyła.. a w dużych ustach nie ma nic nieładnego, w przeciwieństwie do zadartego nosa..

mam w klasie dziewczyne z takim nosem. i jest najbardziej rozchwytywana dziewczyna w kl.. Uważa to za swój atut , moze dlatego;) nie martw sie mi sie podoba innym pewnie tez a ci chlopcy smiejacy sie z ciebie to pewnie probowali cie poderwac:)

Kochana ... ja tez mam zadarty nosek!!! I tez go określam jako świński albo skocznie narciarska :) i tak jak ty mam kompleksy na jego punkcie... tez jestem wysmiewana przez niektórych (moj brat mi ciagle tym dokucza) a raz w szkole kumpela powiedziala do mnie "nosorożec" :O wiem co czujesz :(

Gość zuuuuuzaaa
Wakacyjna to mnie pocieszyłaś :(