Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xavierska

Mam dość tego zjeba genetycznego ;/ Mój brat do pomyłka

Polecane posty

Gość xavierska

Mam go dość, jestem młodsza a on niejednokrotnie udowadnia mi że jest ciulem. Bije mnie z całej siły, a ma 22 lata. Zawsze mu mówie żeby się zmierzył z rówieśnikiem albo starszym to wtedy pokaże swoją "moc". Nie dość że mnie bije to jest też debilem. Wydaje z siebie jakieś dziwne odgłosy, jak małpa takie wiecie jakieś durne przyśpiewki, odruchy i odgłosy. Nie nawet żeby mnie wkurzyć tylko że on nie ma własnego życia i ciągle siedzi w domu i dlatego już mu się w dupie przewraca. Przed chwilą wręcz wpakował mi się na kompa, chciałam go odepchnąć a przy tym mocno krzyczałam bo mam piskliwy głos (mam 19 lat) a on wstał, złapał mnie mocno za szyję, spojrzał z nienawiścią i rzucił na ścianę. Zaczęłam bardziej krzyczeć i powiedziałam mu że mu jajca urwę, a on wystrzelił że jestem pojebana :O Nigdy na siebie nie bliźnimy, choć wielokrotnie mam ochotę go zwyzywać od najgorszych to nie mogę bo wiem że to kabel i naskarży mamie ;/ Idiota... niech spierdala do pracy i sobie znajdzie mieszkanie a nie mi życie truje ...

Gość pani jagoda wiek średni
cóż...tak to już jest w rodzinie rodzeństwo dzieli się na 3 rodzaje 1.kochające się 2.walczące ze sobą 3.ignorujące się