Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yuula

dziewcyny czy związałybyście się z facetem który nie ma prawa jazdy?

Polecane posty

Gość Yuula

Niedawno poznałam pewnego faceta. Ma 25 lat. Zawsze wydawało mi się ze brak prawa jazdy w tym wieku jest bardzo ale to bardzo niemęskie. Okazuje się, że on jego nie ma. Nie znam dokładnie powodów. Twierdzi, ze potrafi jeździć....no ale dla mnie to trochę śmieszne, bo jak? w teorii? Nie wiem dlaczego nie zrobił, nie miał może okazji a może kasy albo jednego i drugiego, w każdym razie chce mieć i dosyć interesują go samochody. Co o tym sądzicie?

Gość a kto powiedział
że jak facet,to juz musi mieć prawko? Karta rowerowa Ci nie wystarczy?

Gość mnisieek
a jak komuś zabrali ??

Gość uim dluzej czytam te forum
dochodze do wniosku ze polki to skonczone idotki :D

Gość Yuula
dodam jeszcze, że on jest czarnoskóry i u niego w Senegalu prawie nie ma samochodów, więc jak się nauczył jeździć?

Gość każdy ma to na co się godzi
mój mąż kiedy się poznaliśmy nie miał ani samochodu, ani prawa jazdy. Za to ja jedno i drugie. Gdzie jest powiedziane, że facet musi? Musi to mieć dobrze w głowie poukładane i perspektywy na przyszłość, a nie lansować się furą

Gość każdy ma to na co się godzi
najważniejsze, żeby miał też potężnego badyla i umiał nim mieszać w waginie :classic_cool:

Gość to jedź do Senegalu i
problem z glowy:P

Gość facet bez prawa jazdy to
kaleka. Przez całe życie będzie chodził piechotą i jeździł tramwajem.

ja tez mam prawko i samochód a mój facet nie jednak czasem mnie to meczy i staram sie go namówic zeby zapisał sie na kurs, co jak co ale dziwnie sie czasami czuje jak po niego przyjezdzam czy odwoże do domu... troche tak jakbym to ja była facetem w tym zwiazku.. :-/

Gość a ty ciagle bedziesz
puszczalskim workiem na sperme :D.

Gość Yuula
bardzo prosze bez podszywów:O właśnie o to chodzi że nie chcę się czuć 'facetem' w tym związku, jeśli by takowy był....choć z drugiej strony on mówi że niedługo chce zrobić to prawko, ale wiadomo przecież że to trochę trwa, no dla mnie to dziwne troche.

Gość Nie przesadzaj
Przecież nie zesrasz się przez ten miesiąc, w trakcie którego zrobi prawko.. Albo.....lepiej daj chłopakowi spokój- jeszcze Ci kiedyś za to podziękuje.. Żal :/

Gość 1...2...3...znikam
ale co ma prawko do rzeczy - nie liczy sie to ze jest ciekawy, mily, czuly czy jakis tam tylko to ze ma prawko? swietny joke z tego jest - lista pytan do nowego partnera: 1. Imie 2. zamoznosc rodzicow? 3. wyksztalcenie? 4. czy jada w mc donaldzie? (wszyscy wiedza ze tam sie karmia impotenci) 5. prawko? 6...... 7..... 8.... .... 102566 kiedy planuje slub?

Gość Yuula
taa kurva bo miesiąc trwa zrobienie prawka - chyba w usa a nie u nas:O już tak nie opowiadajcie że każda by z was poleciała na faceta bez prawa jazdy, już to widzę, na forum to se możecie poudawać wielkoduszne

Gość lekooomankaa
mój facet nie ma prawka bo mu zabrali... narazie nie robi bo nie mamy kasy na tyle aby walić w to. Ja jeżdze autem. Czasami mnie to wkurwia bo zawsze ja jestem kierowca, ale żeby od razu odbierać facetowi męskość bo nie ma prawka to trzeba mieć coś nie tak z kopułą.

ja będąc kobieta nie związał bym się z facetem który ma 25 lat i nigdy nie miał prawka.

Gość kopika
bez przesady nie widze w tym wielkiego problemu, chyba ze ktos go na sile chce znalezc.... wtedy moze cie wkurzac i sposob w jaki kroi chleb ale to znak ze lepiej nie byc w takim zwiazku

Gość bzzzzzzz
Witam ;) Mam podobna syt. Adrian mieszka 30 km ode mnie ma 20 lat i NIE ma prawka.. i to jest maly problem..

Gość kopika
to czemu ty nie zrobisz prawka?!

Gość do kpiarz
a jak mu zabrali za chlanie?

Gość Asia-18
Taki facet nie myśli o przyszłości i kobieta nie będzie się czuła przy nim bezpiecznie. Przez brak prawa jazdy może nie dostać pracy. Ma chociarz jakąś szkołę skończoną ?

Gość lepszą pewnie niż
ty analfabetko

Gość dziecko napisalo co wiedzialo
blacharo idz sobie poszukac jakiegos karka z fura i komora bo na takiego bez nie masz szans :classic_cool:

Gość Asia-18
Nie jestem blacharą i nic nie wspominałam o samochodzie tylko o prawo jazdy. Sama chcę jak najszybciej zrobić prawko, a potem studia.Nie wiem co widzicie złego w myśleniu o przyszłości ?

Jak czytam niektóre topiki, to wierzyć mi sie nie chce, że ludzie sa tak ograniczeni umysłowo i mają takie problemy. Tak, związałabym się. Mój mąż prawka nie ma, a ja mam. Ale z tego powodu nie myśle o rozwodzie. On za to posiada umiejetnosci, o których ja pomarzyć mogę. Szok!!!

Gość tak autorko trzeba miec prawko
zeby umiec jezdzic samochodem i znac przepisy:D

Gość facet bez prawka to ciota

rozumiem jakby był bez nogi ale bez prawa jazdy to on już nie znajdzie nigdy dziewczyny :)