Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz wiemeeeeeeeeeeeee

1 kg czeresni -12 funtow-szok

Polecane posty

juz wiem czemu Angole sa grubi. i ja sama tez dzisiaj nie kupilam takie drogie.

Gość callendario
angole grubi?? nie wiem gdzie

Gość fdfgdg
callendario ..zamknieta/y w domu siedzisz???

Gość callendario
no skąd. Amerykanie to grubasy a angole:o z ktrej strony??

Gość a jaki to ma zwiazek
z otyloscia?

Gość hhhhhhhhhhhho
anglicy pozbawieni owowcow .

Gość ***********************12
to nie wiem gdzie ty kupujesz owoce :O wybierz sie na targ,za 1 kupisz cala miske czeresni :classic_cool: ja owoce zawsze kupuje w ten sposob,czy to jablka czy banany,teraz czeresnie i avocado 🖐️

Gość natalka198905
co to za brednie..bylam w Anglii niedawno i kg kosztowal jeden funt jeszcze mi dokladali....

Gość Byłam w tesco na tygodniu
1 kilogram kosztował 8,99/szok ,to nie jest mało. W Pl idziesz do sklepu i kupujesz na kilogramy ,tutaj wszystko jest zapakowane w plastiki w ilości zminiaturyzowanej i wysoką ceną .

wysoka cena za czeresnie - raczej czeresnie naleza do ekskluzywnych owocow w tym kraju, ale liczcie sobie ile mozecie ich sobie kupic za wasza godzinna stawke w uk a ile w polsce. poza tym banany, jablka, kiwi, mango itd juz nie sa takie drogie. mieso jest o wiele drozsze.

no w Tesco to wiadomo, ja kiedyś cała uhahana i szczęśliwa chwyciłam maleńki koszyczek i poleciałam do kasy, a kasjer zaśpiewał mi 6 funtów to myślałam że padnę...ale na pewno na targu są tańsze, tylko trza sprawdzić, z supermarketu owoce nie maja smaku btw ps. Anglicy są grubi (nie extremalnie tak jak Amerykanie, ale są..trzeba naprawdę po ciemku chodzić albo siedzieć w domu żeby nie zauważyć

te byly amerykanskie bardzo duze. a to co sprzedawaja na targu lub tesco to nie mozna nazwac czeresniami chyba ze ktos lubi sztuczny produkt.

Gość A co tu mozna nazwac naturalny
Tu wszystko jest sztuczne i pozbawione jakichkolwiek witamin...

Gość huhahuha
"A co tu mozna nazwac naturalny Tu wszystko jest sztuczne i pozbawione jakichkolwiek witamin..." To wracaj malkontencie do PL - tam bedziesz mial naturalne :D Nie sypane, pelne witamin :D Jezu, ludzie wam zawsze zle, nikt wam nie dogodzi. Co za mentalnosc polaczkowata paskudna :P

no no..te moje drogie czereśnie to ja na początku lata kupowałam, dopiero się pojawiły teraz pewnie tańsze...tylko pamiętam ten szok :) do dziś

Gość lk[opoploooooooooo
a potem dupy rosna...od tych naturalnych.. a kto jest zadowolony . mlode pipy z miasteczek co zaraiaja po 200 f

Gość A z czego tu się cieszyć?
że jedzenie naszpikowane chemią ? zero witamin tylko chemia od której przybywa po 10-15 kilogramów? no nie mówcie mi że to powód do zadowolenia!!!

Gość esteeeeeee
"a ostatnimi czasami w tesco jest pojemniczek czeresni za 75p albo 1 i one sa naprawde rewelacyjne - nazywaja se picota cherries i sa bardzo slodkie - z hiszpanii" popieram powyzsza wypowiedz :) ostatnio kupilismy z mezem jedna paczke na "sprobe" (bo bylo tak tanie, ze myslelismy, ze moze i nie za dobre beda) a pozniej maz pojechal po 4 nastepne ;)) hehe, ja uwielbiam czeresnie :) moglabym je jesc garsciami ;) choc ostatnio te male paczki z tesco sa po 1.99 i tych picota cherries juz nie ma :((

Wow ilez w niektorych jest agresji... Meliski? :p zawsze jest lepiej zjesc owoc niz zapchac sie makaronem czy innymi ziemiakami, no i sie patrzy co sie kupuje, ja np genetycznie modyfikowanych warzyw I owocow unikam, a co do chemi.. Od tego sie w dzisiejszych czasach nie ucieknie, no chyba ze zalozysz swoja wlasna ekologiczna farme, tylko wtedy masz pewnosc ze bez dodatkow

Gość aLE CO TAMMMMMMMMM
czeresni za 75p a waga 20 kg wiecej ale co tam..

a o to mi chodzi ze w polsce owoce sa kwasne czyt naturalne a tutaj obojetnie kiedy kupuje slodkie..badziewie,, i dlatego jest tyle ludzi otylych.w uk i usa od kad mam moz;iwosc kupuje polskie produkty i mam mniej 6 kg. wiec cos jest nie tak. moja waga to 55 bez odchudzania ,a tutaj z dnia na dzien bez ojadania 65 mialam. a teraz mamy polski sklep i waga wrocila do normy. wiec cos jest nie tak z tymi produklami.... ja nie wnikam ja informuje.

Nie wiem, dla mnie czeresnia ma byc slodka, a wisnia kwasna. W supermarkecie zawsze bedzie gorsza jakosc owoca w porownaniu do owoca z marketu. A z ta waga to bym dyskutowala. Ja zawsze mialam 55kg i fakt ze wyjechalam i objadam sie tutejszym jedzeniem niczego nie zmienil. To raczej tryb zycia, malo cwiczen, stres, moze cos zmienic, no i szybkie zarelko. Wtedy nie ma sie co dziwic ze mozna utyc.

Gość huyui
cheek sorry, ale jesli jestes jedna z osob, ktore cokolwiek zdjedza zawsze maja taka sama wage, to nie mozesz sie wypowiadac i zarzucac tym co utyli, ze sie obzerali czy tez nie ruszali. Za duzo osob tyje na jedzeniu z UK i Stanow i wraca do normalnej wagi, wracajac do polskiego jedzenia. Ja w Stanach utylam blyskawicznie 5kg, bez zarcia slodyczy czy fastfoodow, wystarczyl tamtejszy chleb. Odkrylam w koncu azjatycki sklep, ktory sprzedawal chleb z polskiej piekarni i waga wrocila do normy.

Gość i sama sobie odpowiedzialas
jesli wcinasz tylko chleb tostowy to nic dziwnego ze tyjesz. Kupuj sobie polski chleb albo chrupki, jedz duzo warzyw a malo slodyczy i gwarantuje ze nie przytyjesz. ja mam sklonnosci do tycia czy tu w polsce czy gdzie indziej wiec jak zrezygnowalam ze slodyczy to nie mam zadnego problemu z utrzymaniem wagi. oczywiscie nie jem za czesto pieczywa tostowego tylko polskie a tak poza tym to nawet wiecej niz w polsce bo wczesniej nie jadalam kolacji a teraz nie dam rady bez niej

Gość zawracanie glowy,kazdy
kto przyjezdza do UK zajada sie wszystkim i kupuje mase tego jedzenia bo tanie .W Polsce liczy kazdy grosz i nie kupi za duzo bo sie zmarnuje.Pozniej przychodzi otrzezwienie , ze przytylam/em.Oczywiscie wina jedzenia.A co do tych "pysznych owocow z targu" w Polsce,wypowiadal sie dietetyk ,ze to najgorsze co mozna kupic .Tych produktow nikt nie kontroluje i nie maja zadnego atestu.W ostatecznosci lepsze sa te podlewane sztucznymi nawozami niz te ktore podlewa rolnik ludzkimi odchodami-niestety!Jest to prawnie zabronione,tylko kto to sprawdza?

Ja przemiane materi mam srednia. Wiem ze jakbym jadla byle co, utylabym. Z reszta jest wiele czynnikow wplywajacych na wage. Nie wierze zeby jedzenie w UK bylo az tak inne od polskiego ( tutaj tez mozna kupic pyszne Zdrowe pieczywo, a nie obzerac sie tostowym). To nie jest tak ze tyjesz od samego jedzenia. Wystarcza regularne cwiczenia, oraz regularny ( w miare) tryb zycia. A to na emigracji jest trudniejsze do osiagniecia, wiec tyle ludzi tyje. Po prostu.Naprawde wiele ludzi swoje zaniedbanie przykrywa zlym jedzeniem.

no i prawda jest taka ze ludzie nie wiedza co kupowac i do tego maksymalnie oszczedzaja to kupuja ten chleb tostowy za przyslowiowe grosze, wiadomo, ze one sa sztuczne. to po cenie widac. do tego pizza odmrazana co drugi dzien itp. z domu wynioslam przekonanie, ze dieta powinna byc bogata w witaminy i mineraly, bialko, wapn, blonnik, warzywa, owoce i tak jem w uk. mysle, ze lepiej niz w polsce bo na wiecej i lepszej jakosci mnie stac.