Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga2000000

co robić? ratunku ! henna...

Polecane posty

Gość Olga2000000

byłam wczoraj u ,,kosmetyczki" o ile tak można nazwać tą kobietę... zwykle brwi robi mi inna ,ale jej nie było. więc zrobiła ma jakaś babka, która sądzac juz po jej wyglądzie nie miała wielkiego pojęcia o kosmetyce. ale ok zaryzykowałam. Poprosiłam bardzo delikatnie przyciemnione brwi bo jestem naturalną blondynką.. co ona mi na tych brwiach zrobiła.. wyszły czarne jak dla brunetki. to ona mi zaczęła zmywać w panice drąc mi te brwi na siłę. trochę zmyła .. powiedziałam żeby zmyła więcej ,a ona ,że nie obiecuje cudów.. noż kurwa mać przecież mówiłam ,że chce BARDZO DELIKATNE . poza tym jedną brew mam mocniejszą ... no to jakaś masakra :( trochę zmyłam w domu ,ale jakoś nie wiele sie zmywa... co mam robić? nie chce czekać aż zejdzie nie wiadomo kiedy..

Gość jak dla mnie to one
znacie jakieś sposoby na szybsze zmycie henny?

Gość idź do fryzjera i niech
farbą do włosów albo rozjaśniaczem coś pomoże

Gość Olga2000000
sorry nie zmieniłam nicka

Gość a czym to zmywałaś?
próbowałaś sokiem z cytryny?

z tego co mi przychodzi do głowy to: sok z cytryny lub ogórek- bo rozjaśnia. Podobno dobrze działa krem do golenia( taki zwykły dla facetów) jak go się zostawi na kilkadziesiąt minut.. Ewentualnie krem nivea( to testowałam na sobie)- najlepiej na kilka godzin- faktycznie schodzi, nie jakoś super, ale na pewno bedzie trochę lepiej. Poza tym, to częste mycie wodą z mydłem i za dzień, dwa powinno byc ok :)