Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to JA się wtrącę

Na jakej wodzie przyżądzacie mleko modyfikowane???

Polecane posty

Gość kasia slootwww
elizavieta co niby mam czytac uwaniej?ciebie?nie badz smieszna. moge czytac uwaniej ale jakis artykul naukowy a nie idotke z forum

Gość z tego co pamiętam
elizavieta ale Ty jesteś nawiedzona. Popracuj nad swoją ortografią, a nie pisz głupot

wode mineralna sie nie gotuje , pediatra mi tak mowila. J atak robie od czasu jak sie maly urodzil i niegdy na nic nie chorowal.

W gazecie "mamo to ja" najnowszej na wrzesien 2010 str 26: najlepsza woda butelkowana- nie gotowac! kranowke gotowac, najlepiej uzywac filtry lub wlac do miski na 1 godz przed uzyciem by pozbyc sie zwiazkow chemicznych

autorko powiedz swoim znajomym,ze juz od tej bultekowej to kranowka jest zdrowsza:) serio tak potwierdzaja badania naukowe ponoc w dzisiejszych czasach woda z kranu leci calkiem calkiem,bo mamy coraz lepsze filtry.Ja daje mojemu malemu przegotowana z kranu.Ale zamierzam kupic filtr taki domowy,zeby mi kranowke wyplukiwalo z metali ciezkich itp.

Gość taaaaa mikrofala rakotworcza
a plastikowe czjaniki elektryczne w ktorych gotujecie wode i plastikowe butelki to niby nie zawieraja bisfenolu?? jakos we fracniji czy anglii juz 3 cie pokoleie sie wychowuje na mleku z mikrofali a dlugosc zycia jest o 10 latr dluzsza niz w pl gdzie sie mamuski trzesa nad dziecmi jak nigdzie indziej na swiecie!

Gość antypatologia
czy wy nie przesadzacie z ta mineralna? nie mozna zagotowac kranowy i odstawic na jakis czas?? Poza tym Przyrzadzacie.

Gość teraz ja cos powiem...
od wody z kranu nie przegotowanej dziecko moze miec kamienie w nerkach tak jak dorosly wiec sie zastanowcie nad soba,bo co robic dzieci i robic to co najlatwiejsze wychowywanie dzieci nie jest zabawa,

Gość na wodzie ognistej

Hmmm, przesadzamy z mineralna??? A to niby czemu? Moja cora pija ja litrami - nie przegotowana, wiec jak mam ja pod reka to czasem zrobie jej na niej kaszki, zeby bylo szybciej. Co w tym zlego???

Gość Paris_Paris
U mnie w regionie kranówa jest średniej jakości, szkoda mi mojego maluszka, żeby ryzykować jego zdrowie więc używam tylko Dobrawy. Ona jest polecana przez Instytut Matki i dziecka, do 6 miesiąca powinno się ją gotować, a potem można już nawet gotowanie odpuścić byleby tylko nie stała za długo otwarta. Starszemu dziecku kupuję do szkoł Dobrawę Żurawinową bo ją wprost uwielbia, a ja mam czyste sumienie, że dziecko się nie truje słodkimi napojami.

Gość bhjbhjb
przyRZądzać analfabetko:O