Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pina911

SUKIENKA NA WESELE

Polecane posty

Gość pina911
letmisijorbadi- skoro Ciebie stać na ubieranie w firmowych sklepach to kupuj tam i nie wypowiadaj się za dużo skoro Ci się coś nie podoba. napisz raz a nie 5 postów ze tandeta itd.. ok zrozumiałam nie Twój gust. Wyślij mi jakąkolwiek sukienkę która Ci się podoba bardzo a zapewniam że mi się nie będzie podobać tak jak innym osobom na tym forum.

Gość letmisijorbadi
O, wróciła Pani Obrażalska :) Hmm, to już nie moja wina, że do Ciebie nie dochodzi jak ktoś napisze raz.. I mi w ogóle nie chodzi o cenę, ja też nie zawsze się ubieram w firmowych sklepach i sądzę że jakaś kiecka 3 razy droższa może być o wiele brzydsza od tej tańszej. Także nie pitol mi tutaj, że mnie stać czy nie stać. I dlaczego do cholery mam się nie wypowiadać? Kurwa zakładając topik w którym pytasz czy coś się nadaje czy nie powinnaś być przygotowane na różne odpowiedzi, a nie tylko na takie, że ktoś wejdzie i zacznie Ci słodzić, że ohh jaka ta Twoja sukienka jest piękna i śliczna.. Ludzie. ;/

Gość letmi.................
ale z ciebie rzadka zolza!! Wszystkie rozumy pozjadalas ,masz patent na gust?

Gość pina911
Artefakt_Diabła- nie 'bosze' tylko piszę się Boże. a co do' letmisijorbadi' to właśnie tym postem pokazałaś swoją klasę ''K**WA ZAPYTAŁAŚ O ZDANIE A MY CI ODPOWIADAMY! Nie rozumiesz w języku Polskim? Sukienka jest brzydka i tandetna, i nie, nie nadaje się na wesele! Zadowolona? Ja pierdziele, (...) '' :):) to się nazywa zero klasy i zero szacunku dla ludzi :):) lepiej już nic nie pisz ok? :)

No mi również się sukienka nie podoba. Ale skoro uważasz, że będziesz w niej dobrze wyglądać to spoko. To Ty ją będziesz miała na sobie. Zależy jaki chcesz założyć kolor. Pewnie wykluczyłaś białą. Jeśli kupisz czarną to dodatki mogę być niebieskie takie jak te wzorki na dole. Włosy upnij w jakiś prosty kok do góry. Przynajmniej ja to tak widzę. Jeśli wybierzesz niebieską to dodatki mogą być np. szare, albo srebrne. Przynajmniej ja to tak widzę, a znawczynią mody nie jestem :D Pozdrawiam. Aha i na allegro jest dużo tanich sukienek poszukaj tych z np. japan style, niedroga firma, może jakość materiałów nie powala na kolana, ale można znaleźć ładne rzeczy.

Gość letmisijorbadi
Nie obchodzi mnie to czy dla Ciebie mam klasę czy nie, mam Cię głęboko w dupce. :) Jejku, jeśli coś Pani nie odpowiada to tam w górnym prawym rogu jest taki krzyżyk-proszę na niego kliknąć. A teraz się Pani znajduje na ogólnodostępnym forum i każdy tu się może wypowiadać, dlatego proszę bardzo, niech Pani mi tu nie PIERDZIELI JAKIŚ FARMAZONÓW I NIE ROZKAZUJE, BO JA TU BĘDĘ SIEDZIAŁA JAK DŁUGO BĘDĘ CHCIAŁA. :)

Gość pina911
Nie jetem obrażalska bo się nie obrażam o wypowiedzi jakiś idiotek co nie umieją przestać komentować. Nikt Ciebie więcej nie pyta o zdanie więc proszę Cię wyjdź z tego postu i nie pisz :) tak będzie lepiej myślę a po kolejne to jestem przygotowana na różne wypowiedzi dla Twojej wiadomości i już zrozumiałam co napisałaś za 1 razem. :] więc nie musisz pisać po raz kolejny :):):) śmieszą mnie jak narazie Twoje wypowiedzi a nie obrażają. awe- Dzięki ;P:)

Gość pina911
No to sobie siedź i nie komentuj więcej proste.

Gość fhfdhfg
Śmiało mozesz iść na wesele w którejś z tych sukienek:) propnuje ta niebieska a jak nie to czarna:)

Gość letmisijorbadi
Pierdzielisz mi tu o szacunku do ludzi, a sama nazywasz mnie idiotką? Dziewczyno, masz rozdwojenie jaźni, radziłabym się udać do jakiegoś psychiatry i dodatkowo gdzieś, gdzie by Ci pokazali co do jest dobry gust. :) Pani posiadająca chłopaka i przyjaciółki, jej.. hahaha

Gość letmisijorbadi
" tak będzie lepiej myślę a po kolejne" - ktoś Cię z buszu wczoraj wypuścił, że nie potrafisz się nawet porządnie wysłowić? Bawią mnie Twoje wypowiedzi. :)

"Homo homini lupus est " -dalej marudzę ,bo lubię :D

Gość pina911
Dziękuje wszystkim za wypowiedzi itd nie zwracając uwagi na tą Panią letmi..coś tam. ;p haha Narka Wszystkim :)):):):):):):):)

Gość nomad***
autorko, nie karm trolla i nie odpowiadaj na zaczepki, bo inaczej "letmi..coś tam" sie nie odczepi ;)

Gość pina911
No to nie będę już 'karmić trolla" ....hahah;p