Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pina911

SUKIENKA NA WESELE

Polecane posty

Gość letmisijorbadi
Dość tandetna jest ta sukienka.. jakaś satyna i jeszcze wzorki. Nie podoba mi się, krzyczy kiczem.

Gość pina911
Widocznie nie Twój gust.

Gość kalafior, ...
niekoniecznie, za tą cenę na targu kupisz ładniejszą, niestety tandeta

Gość femme farfalle
no właśnie o gust chodzi, jeśli tobie się podooba to ją załóż, po co pytasz na forum, mi się ta sukienka nie podoba, jest tandetna

Gość letmisijorbadi
to nie zależy już od gustu, ona jest po prostu tandetna i tyle. Głupie baby, zadają pytanie a jak się im odpowie do od razu jakiś problem.. śmieszne. http://www.kartes-moda.pl/czarna-mini-sukienka-rozowa-kokarda-3442-p-157.html Czy jeśli ktoś powie, że ta sukienka jest po prostu cudowna, piękna, może ją założyć tylko kobieta z klasą też pomyślisz, że to rzecz gustu? Ludzie ubierający się w takie gówno po prostu gustu nie mają, taka jest prawda. Normalnej kobiecie, która ma klasę i styl nie może się podobać takie ścierwo i tu już nie ma dyskusji na temat tego, że każdy ma inny gust..

Gość kasia1990rrr
taka sobie ale ważne tez jaką masz figure do tej kiecki , bo jesli troche więcej kg to nie polecam...

Gość kokoniarkanumer1
tragiczna, moja szmata do podlogi jest ladniejsza niz to COS

Nie lubię bombek , ale są osoby , które ładnie w nich wyglądają .Włosy proponuję upiąć do góry :)

Gość pina911
nie mam żadnego problemu . tylko zadaje proste pytanie czy na wesele ona się nadaje bo mi się podoba. a tą czarną co wystawiłaś (letmisijorbadi) mi się ona nie podoba. jeżeli Tobie tak to ok. mnie na nią nie stać po pierwsze bo nie pracuje a po drugie nie podoba mi się jeszcze raz. A co do gustu to każdy ma inny i nie dyskutujmy na ten temat bo widzę po Twoim pisaniu że masz dużo lat więcej ode mnie. Dziękuje za wypowiedzi.

letmi ..._ "de gustibus non est disputandum" Nie polemizuję się z tą znaną sentencją ;) Czytając zaś Twoją wypowiedź dużo można dowiedzieć się o Twojej klasie ;)

Gość kokoniarkanumer1
no tak bo ty pewnie masz z 13 lat, sukienka nie nadaje sie na wesele bo jest brzydka, i kolor i kroj i material tragedia dziewczyna podeslala ci link do o wiele ladniejszej. ale skoro wolisz wygladac jak pstrokate gowno to nie pytaj nas o zdanie. wierze ze w granicach swojego budzetu dostalabys cos fajnego :)

Gość letmisijorbadi
pina-z której części mojej wypowiedzi wnioskujesz, że jestem od Ciebie dużo starsza? :) awe-miło mi :)

Tragedia .Dziewczyna zapytała grzecznie ,a "kobiety z klasą " :O się odezwały :(

Gość perfect harmony
jaka cena taka jakość, bez tych wzorków jeszcze jakoś by uszła ta sukienka, ale te wzorki są obleśne, kup coś ładniejszego

Gość letmisijorbadi
kokonia-widzę, że mnie nie zrozumiałaś.. nie podoba mi się ani ta którą ja podesłałam ani ta autorki. Sądzę, że obydwie są tandetne i wyglądają jak z pierwszego, lepszego bazaru :)

Gość letmisijorbadi
awe-dziewczyno, nie będziesz mi mówiła co powinnam a co nie. Jeśli coś Ci nie odpowiada to wyjdź. :) I nie mów więcej do mnie. Miłego ubierania się na targach w jakieś obleśne, tandetne szmaty. Baj. :)

Gość pina911
Nie ważne już. Mi się ta sukienka podoba i tylko zapytałam o zdanie.. ale widzę że to forum robi się coraz gorsze.. no ale trudno.. skoro nie można liczyć na Waszą pomoc to dziękuję. Poproszę o rade przyjaciółek i chłopaka. Narazie wszystkim.

Gość rzeczywscie tandetna
przypomina mi scierke ......

Autorko - to najlepsze ,co możesz zrobić :) Udanego wesela życzę :)

Letmi .......-nie schodzę poniżej pewnego poziomu .Pójdę , kiedy będę chciała ;)

Gość letmisijorbadi
KURWA ZAPYTAŁAŚ O ZDANIE A MY CI ODPOWIADAMY! Nie rozumiesz w języku Polskim? Sukienka jest brzydka i tandetna, i nie, nie nadaje się na wesele! Zadowolona? Ja pierdziele, ludzie! Po co wy tu piszecie i zadajecie jakieś chore pytania jak i tak oczekujecie tylko jednej odpowiedzi? A jeśli ktoś się już odważy i wyrazi swoje zdanie, to już tragedia..

Gość letmisijorbadi
To przestań w końcu marudzić. :)

Gość letmisijorbadi
no dokładnie...