Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielka 23

podbudujcie mnie :-)

Polecane posty

Gość singielka 23

jakie sa plusy bycia singlem????? wypisywac:-)

Gość singielka 23
no nie mowice, ze nie ma plusów :-)

Gość mnoswo mnostwo
nikt ci nie chrapie w nocy, mozesz miec w lodowce tylko ser zolty i mleko i nikt nie narzeka ze nie umiesz domu porzadnie utrzymac, mozesz miec dzien brudnej pachy i nieumytych wlosow bo nikt cie nie ocenia, mozesz ksztalcic sie, czytac ksiazki sluchac muzyki robic co chcesz i nikomu nic do tego, mozesz sobie kupic wibrator tylko tego czyjegos zapachu brak

Gość singielka 23
ja uważam za plus to, że sama mogę sobie potarmosić pieroga :classic_cool:

Gość pstro
nikt nie kradnie Ci kołdry przez sen. nic innego nie przychodzi mi do głowy :P

Gość singielka 23
mogę do tego puszczać melodyjne bąki na cały dom i nikt nie powie, że śmierdzi mi z dupska :)

Gość zawsze można mieć dwie
kołdry hehe ....... I puszczać sobie cichaczem podkołderniki jadowite :classic_cool:

ja myślę że nawet nie musisz mieć lodówki, możesz się karmić na mieście....

Gość singielka 23
hehehehe fajne podszywy :-)

Gość mnoswo mnostwo
ja zawsze mialam swoja odzielna kolderke! od mojej koldry wara! a co mi jeszcze przychodzi do glowy to....spokoj swiety. Zwiazki to lipa ciagle sie cos dzieje dziwnego, wieczne pytania : warto czy nie warto. kocha czy nie kocha wole juz masturbowac sie samotnie, chodzic na aerobic i silownie kupowac sobie fajne rzeczy sama i zyc pelnia zycia a ni byc ograniczana i przygniatana przez jakiegos cwioka bez ambicji a faceci z reguly sa bez ambicji a jak maja ambicje to im odwala

z moich obserwacji: wydajesz mniej kasy na bezsensowne wyjścia i produkty - faceci zazwyczaj więcej jedzą, możesz na imprezach bawić się do woli, nie masz kaca moralnego flirtując z kimś, możesz mieć wieczny syf w domu, jeść w łóżku, paradować w maseczkach na twarzy i wałkach na głowie, możesz zarosnąć w okolicy majtkowej bardziej niż zazwyczaj (chyba, że masz np. regularny basen) itp.:P ogólnie, ma się więcej czasu na własne sprawy, dla siebie, czujesz się mniej ograniczona i jakaś taka wolna, młodsza. to tak z moich obserwacji. tylko seksu brakuje 😭

Gość singielka 23
no słucham słucham :-) rozstałam sie z facetem i musze sie podbudowac, bo wpadne w depresje

Gość no nie do końca tak jest
że facet mniej je, ja np jem więcej niż mój ukochany bo ja intensywnie ćwiczę i potrzebuję dużo zjeść

Gość mnoswo mnostwo
kochana to powiem Ci tak - jak potrzebujesz sie troszke podolowac, zrob to ale tylko pare godzin dziennie, organizm nie cyborg domaga sie czegos co zna, ale z czasem mozg zaczyna wypierac obrazy, wspomnienia.Tak naprawde wszystko jest kwestia chemii i sentymentow. Chemia w ukladzie nerwowym ureguluje sie sama, sentymenty trzeba wyrzucic do kosza. Po prostu zadbaj o siebie, bo wlasnie teraz masz wlasnie okazje :) czyz to nie wspaniale?????

Gość singielka 23
ja sie nie chce dołowac , tylko podbudowac :-) bo jak narazie strasznie cierpie z podowdu rozstania

Gość mnoswo mnostwo
tak trzymac

Gość meeeegan
wiesz co ja sie tam zapisalam. Przynajmniej nie marnujesz czasu na użalanie sie nad sobą. Tylko robisz coś dla siebie:)

Gość meeeegan
Miałaś faceta, teraz nie masz, ale będziesz jeszcze w życiu miała na pewno:) tylko tak sie tym nie przejmuj