Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

czy czesto zapraszaja was na rozmowy kwalifikacyjne

Polecane posty

szukam pracy.. w mojej branzy, kompletnie nie ma pracy wiec z chwilowego braku kasy.. -30 zł na koncie szukam juz jakiejkolwiek byle by cos zarobic szukam w biurze, w sklepie, w butikach na wysłanych 30 cv odezwali sie z 5 miejsc..nie wiem czy to dobrze czy zle jedno w biurze..okazao sie ze to akwizycja, jedno na kelnerke, jedno na przedstawiciela handlowego..ale nie mam prawka:P jedno do sklepu obuwniczego i teraz na rejestratorke medyczna

zależy od miasta, jak na kielce to by było dużo. ps. pracowałam w obuwniczym - cholernie ciężki kawałek chleba

Gość wierzaca, doswiadczajaca
biedna...znam ten bolprzechodzilam przez to samo- a jeslio cv chodzi to nie martw sie nie jestessama,do mnie w ciagu 3 lat kilka razy moze ktos sie odezwal a i tak nic z tego, a skonczylam dobre studia...tylko jestem zlbna i to tez cosmowi-najwieksze bezrobocie, teraz mam cudowna prace i extra zarobki ale jestem w holandii do pl chocby mnie za wlosy ciagneli nie wrocee!!!!! nienawidzepl za mozliwosci jakie stwarzamlodym wyksztalconym ludziom czyli zaich totalny brak.