Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka198905

Poradzcie mi dietę!

Polecane posty

Gość natalka198905

Witajcie!Mam 175cm i wazę 62 kg,mimo ze jednym moze sie wydawac, ze to ok i nie powinnam nic z tym robic, ale ja sie z tym naprawde zle czuję, otoz mam sklonnosci do tycia w okolicach brzucha, biustu(w tym momencie jest to rozmiar D)i troszke na udach. Poradzcie mi jakas dietę bym mogła znow szczupło wygladac i taką bym sobie nie zaszkodziła, chcę wazyc 57kg tak jak zawsze.Staramm sie jezdzic na rowerze i trochę cwiczyc, ale przydaloby sie zmienic styl zywienia rowniez,wiec prosze o rady?

Gość najzdrowsza dietą
jest dieta MZ, czyli mniej żreć ;) jedz mniejsze posiłki, regularne, co trzy godziny. Odstaw słodycze, zamiast tego zjedz jabłko, albo jakis owoc. Kolacja na trzy godziny przed snem. WIęcej gotowanego i pieczonego niż smażonego. Dużo warzyw i białka

Jeżeli chodzi o uda to mogę polecić buty Easy Tone, które je kształtują wystarczy, że w nich chodzisz :) Reebok ma teraz fajny konkurs w którym można wygrać sesję zdjęciową wyślij swoje zdjęcie może dostaniesz sporo głosów i to Cię trochę podbuduje :) http://pupkultura.hypermedia.pl/fotokonkurs/