Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lookrecja

Czy jest ktoś, kto doradzi mi jak się malować?

Polecane posty

Właściwie nie noszę makijażu. Nakładam korektor, jeżeli mam podkrążone oczy. Nie planuję często się malować, ale raz na jakiś czas by mi nie zaszkodziło. :) Kompletnie nie wiem jednak jak. Jeżeli zrobię sobie odważniejszy makijaż, to zawsze jest to szminka (która nikomu się nie podoba oprócz mnie :P), ten korektor i jeszcze troszkę tuszu do rzęs. Troszkę, bo... Przed nałożeniem wycieram papierem szczoteczkę, niemal tak, że nic nie zostaje. Kiedyś nakładałam też cień do powiek (który jest w odcieniu mojej skóry, co chyba nie jest zbyt wyszukane), lekko błyszczący i dawałam nieco różu na policzki, który szybko się zmywał. Więc czy ktoś ma jakieś rady? :) W stopce mam jakieś zdjęcie, a jeśli jest potrzebne inne, to wyślę na maila, bo Kafeteria widziała już zbyt wiele moich zdjęć. :classic_cool:

przede wszystkim musisz zainwestowac w kosmetyki i akcesoria do makijarzu korektor na niedoskonalosci podklad puder pedzel do pudru tusz do rzes jakies cienie kredka do oczu blyszczyk (na szminke jeszcze masz czas) kredka do brwi podstawa jest oczyszczenie twarzy, nalozenie kremu, bazy pod makijaz, podklad dobierz odpowiedni do swojej twarzy na youtubie jest pelno filmikow jak sie malowac