Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gerber1

Jak sie zachowuje mezczyzna kiedy zdradza?

Polecane posty

Jak sie zachowuje maz w stosunku do zony kiedy dopiero co mial romans z kochanka?jak moge zauwazyc ze maz mnie zdradza?

Gość chyba nie da się zrobić
po pustych jajach

a jesli nie mamy ze soba seksu i maz mi nie pokaze jaj to jak moge inaczej sprawdzic?.......nawet zaczal golic sobie regularnie klate:)

Gość steffanni
a no właśnie tak, że zaczyna dbać o siebie w inny sposób niż dotychczas lub robi to jeszcze dokładniej niż do tej pory coraz lepsze ubrania, bielizna itp.

nie sypiamy ze soba juz bo on sadzi ze przez moje marudzenie o sex odechciewa mu sie ze mna seksu! kiedy ze soba sypialismy to ja musialam go namawiac i robic 1 krok,oral,anal,wszystkie pozy a on jak kloda tylko potrafil powiedziec NO WSIADAJ NA NIEGO! nie robil mi minetki i jest nudny w lozku.Teraz zaczal sie golic regularnie na twarzy,niby goli sobie klate dla mnie a nie pozwala mi jej dotykac bo niby krostki dostanie od dotykania!perfumuje sie duzo przed praca i po i przychodzi jakis zadowolony i milczacy po czym siada za komputerem..........on mnie tak zauwaza ze mi nawet buzi na dzien dobry czy dobranoc nie daje.Czasem czuje sie jakbym byla jego niewolnica...........jakby mnie uzywal tylko do obowiazkow domowych!bo jesli ma kobiete a jej nie zauwaza to musi byc cos nie tak

Gość o to to
ale ściema:D no ma seks na kafe peno:D

Gość .roksana.
Moja rada. Przestan dbac o niego a zacznij o siebie. Idz na masaz do kosmetyczki, fryzjera i na zakupy. Idz gdzies z kolezankami, spraw zeby stal sie na nowo zazdrosny o Ciebie. Niech wie, ze nie jest Twoim calym swiatem. A jak masz ocote na sex to wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i znajdz cos dla siebie.