Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgetert

najbardziej zalosny zawód na swiecie to?

Polecane posty

Gość sylkaaaaaaaa
oblubienico , a wiec kim jesteś z zawodu?:)

Gość ladaco
drużnik na zapadłej wsi gdzie przejeżdża 1 pociąg na dobe:D

Z zawodu jestem logopedą:) Ale były czasy, że pracowałam w biurze. Na szczęście minęły, bo nie lubię papierkowej roboty:)

Gość antypatologia
najzalosniejszy to ten, co siedzi na zasilku, a moglby pracowac. Zaden inny nie jest zalosny, bo pokazuje, ze czlowiek cos robi, aby cos zarobic. Nie mowie o zlodziejach wszelkiej masci.

Gość taa niedobra pupa
właściciel lombardu szambonurek strażnik miejski

Gość ladaco
przedstawiciel Providenta

Gość rgetert
oblubienico nie pograzaj sie :) pytanie jest zawsze zdaniem pytajacym zakonczony wiadomym znakiem. sugerowanie komus brak inteligentnych argumentów i to ze styl wypowiedzi jest na niskim poziomie jest naprawde do obrzydzenia juz oklepane i takich zwrotów uzywają jeszcze osoby ktorym własnie brak jakichkolwiek argumentów Ironię rozumiem, ale odpowiadam tylko na tę wysokich lotów czyzbys juz zapomniała ze na nią odpowiedziałas? :D Ja w każdej chwili mogę się przyznać, kim jestem z zawodu, bo to dla mnie żaden wstyd mozesz sobie pisac ale to jest internet przypominam jakbys jeszcze nie wiedziała gdzie sie znajdujesz :D

Gość ladaco
latarnik morski:D

Gość OnaCasanova
do Autroki: pewnie mąż zdradził cie z jakąś piekną,zadbaną manicurerzystką i teraz podprogowo chcesz ją tutaj oczernić ! co za wieśniara z ciebie buahahahahhaaaaaaa totalna prostaczka !!!

Gość rgetert
a ja jestem profesorem medycyny :) 🖐️

Gość rgetert
onacasanova -:D:D:D!!!!!!!!

Gość OnaCasanova
ale uważam,że siarawym zawodem jest jak młoda dziewczyna jest policjantem w drogówce(znam takie może to przez to same dresiary i zajadaja tylko pizze ze starszymi kolegami z pracy...),ale żaden zawód nie hańbi !!!!!!!!!!

Gość OnaCasanova
:D

Wiem, gdzie się znajduję, nie lękaj się o mnie. Zresztą, rozmowa ta jest nieproduktywna. Mogę tylko dodać, że nie gardzę ludźmi, którzy robią coś, co niektórzy nazywają "nieambitną" pracą. Każdy zarabia, jak umie, jak lubi, jak chce. Nie każdy musi być dyrektorem:o Ktoś musi wywozić śmieci:)

Gość ladaco
segregator odpadów na wysypisku

Gość Kochaniutka^^...
Nie ma zawodu "pedikirzystka" :o jest kosmetyczka a robienie pedikiuru (bo tak się to piszę) to tylko jedno z jej zadań. A kosmetyczka wyobraź sobie jest potrzebna bo ludzie przychodzą do niej np. oczyszczać cerę . Oj tępaczku tępaczku wez się za coś. a co jest złego w zawodzie który polega na wywożeniu szamba?? bez ludzi którzy to robią żylibyście w gównach. Nauczcie się kurde w końcu tolerancji i szacunku do innych ludzi. Uczciwie pracują?? to gówno wam do tego!

Gość ladaco
kanalarz

Kochaniutka^^... - to właśnie usiłuję wpoić autorce, ale sama rozumiesz... nietęgo mi idzie objawianie jej prawda już objawionych:D

Gość wakawakakaka
prostytutka ;p chociaz... zadna praca nie hanbi ;p;p

Gość taka se ona
A ja Pracuje w tartaku zajmuje się robieniem płotków ogrodzeń podestów .Mieszkam sama z córcia mam 25 lat Pracuje zarabiam jestem zadbaną kobietką która pracuje i nie wstydzi się tego co robi ważne mieć prace niż leżeć do góry brzuchem na kanapie i oceniać innych :):)

Gość ganba heheh
kochaniutka tak sie składa ze malowanie paznokci sie wyodrebniło, na zachodzie juz dawno, panny ktore nie potrafią podołac zadaniom kosmetyczki zajmują sie tylko tym... pewnie nie wiesz sie w holandii to nawet szkoła została otwarta do nauki pedicure... w dodatku przez mezczyzne :O wiec tak naprawde robią to puste panny które albo nic innego nie umieją albo niczym innym sie nie interesują... pustaczku

Gość taka se ona
ooooo i tyle mojego Pa

Gość Kochaniutka^^...
Oblubienica- szkoda nerwów na takich ludzi :)

Gość Kochaniutka^^...
ganba heheh- ale tu jest polska i polskie realia w których nie ma samego pedicurzystki ale zawód kosmetyczki. :P a Ty zajął byś się czymś a nie wyśmiewał innych :o