Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgetert

najbardziej zalosny zawód na swiecie to?

Polecane posty

Gość rgetert
mnie akurat szkoda pieniedzy na takie za przeproszeniem gówno :) wole sama dbac o pazurki :P a jadu nie wylewam :D

Gość Kochaniutka^^...
Oblubienica- no właśnie zbliży się jakieś wesele czy impreza każda na pazurki leci :P ja robię sobie sama paznokcie ale nie gardzę żadnym zawodem. Co jest złego w zawodzie który ma na celu poprawić urodę kobiety , zawód pedikiurzystki jest pogardzanym więc czemu nie gardzić fryzjerem czy kosmetyczką. :o takie ograniczone myślenie ma autor :o

Gość ganba heheh
kochaniutka nie wiem gdzie chadzasz ale z tego co piszesz wnioskuje ze jeszcze daleko ci do posiadania podstawowej wiedzy.......

Też sama robię pazurki, ale dlatego, że mam okropne łaskotki i nie wytrzymałabym. Ale jakiś czas temu chodziłam robić tipsy i było miło:) Gawędziłam z panią i podziwiałam jej manualny kunszt. Tipsy zdjęłam, kiedy urodziłam dzieci:( A takie piękne były:(

Gość Kochaniutka^^...
ganba heheh- jakiej wiedzy mi brakuje :D że w Holandii czy gdzieś indziej jest zawód pedikiurzystki?? a ty co kolejny emigrant który ze swoim "wykształceniem" nie może znaleźć pracy u nas :P??

Gość rgetert
bo jednak włosy sa wazniejsze niz odpicowane blacharskie pazury, ale skoro stawiasz to na równi to moge sobie tylko wyobrazic jak wygladasz 🖐️

Gość rgetert
chodzi o to ze w polsce taki zawod jest tępaku :)

Gość Kochaniutka^^...
No przepraszam ale nie spotkałam się z czymś takim . :o zresztą w przeciwieństwie do Ciebie mam ważniejsze sprawy na głowie niż interesowaniem się zawodami aby następnie je wyśmiewać . A tępak to Cie robił kochanie :)

Gość rgetert
skoro masz wazniejsze sprawy to po cholere bierzesz udział w dyskusji?? A tępak to Cie robił A zeszyty do szkoły masz juz kupione? promocja w tesco nie bedzie trwała wiecznie 🖐️

A ja się tak zastanawiam, dokąd zmierza nasze społeczeństwo, skoro żadna, ale to żadna rozmowa nie może obyć się bez np. oskarżania kogoś o kurwienie się itp.:o I to nie tylko na tym forum:o Wszystko to wynik kompleksów - ludzie ich pozbawieni nie muszą udowadniać światu, że są lepsi z takiego czy innego powodu:o

Gość Kochaniutka^^...
rgetert- była mowa o różnych zawodach a nie tylko o pedicurzystce :o a ja uważam ,że żadna praca uczciwa nie jest żałosna :o chyba się pogubiłaś i zapomniałaś o czym temat założyłaś :) zeszytów nie potrzebuje bo szkołę skończyłam dziękuje :)

Gość Tirramisssu
pani z UPu :classic_cool:

Gość rgetert
nie zapomniałam o czym zalozyłam, moze ty sie pogubiłas w tym natłoku postów? żadna rozmowa nie może obyć się bez np. oskarżania kogoś o k**wienie się itp a ty dalej swoje :D ty moze jestes za bardzo przewrazliwiona ;) rozumiem ze ktos sie tym fascynuje dodatkowo ale jesli taka dziewczyna poza tym swiata nie widzi i rozmowa z nią jest najnizszych lotów to wybaczcie dla mnie to zwykla lampucera z zawodem, a co do innych zawod to nie ineteresuje mnie to, kazdy robi to co che albo co musi, ale obsesyjne zafascynowanie kawałkiem ciała i nic poza tym (no do tego jeszcze lampucerski strój) to smiech na sali... dziekuje skonczyłam 🖐️

Gość annnnna
Kasjer-facet w markecie portier nie emeryt tylko młody

Gość eliart
mój zawód już się pojawił-i to na pierwszej stronie. nie wstyd wam? tak zwyczajnie, po ludzku - nie wstyd?