Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to sie doczekalam

no to sie doczekalam

Polecane posty

po 5 latach uslyszalam "ty kurwo"

Gość ...CCC
A ty bydle!!!!!! Ot tak sobie ,to powiedział???

nalezalo??? zadzownila do niego i chcialam pogadac. a on mi mowi ze dlugo pracowal i potem byl na spotkaniu z kolegami i nie chce mu sie. powiedzialam ze na spotkanie z kolegami mial sile a na chwile rozmowy ze mna to nie? to powiedzial "ty kurwo" a za rzucilam sluchawka. :(

Gość Oszukać przeznaczenie? ale jak
przeznaczenia nie oszukamy, każdy dostanie za swoje.......

Gość Pogromca świruf
ojej to sekty tez działaja w necie mistrzuniu arturtze ;-)))) kurde mysłał zem ze tylko na garbie idiotów lna głowe lecza sie chorzy a tu zonk beueueue

nie, powiedzial "ty kurwo" bo myslalam ze zle uslyszalam wiec zapytalam"co powiedziales?" a on powtorzyl "ty kurwo" i wtedy rzucilam sluchawka.

Gość aniol bez skrzydel
ja bym podeszła do tego ze spokojem powiedziała że może się 'jebać o drzewo !' i koniec rozmowy :] niech padalec spier** najgorzej to pokazać że cię to ruszyło __ http://tnij.org/hy66

Gość kacper bez nogi
musi cie strasznie kochać tylko tera przerabia wyjscie z zimy jowiszowej ;-) wybacz mu pokornie bo chłop jak nie je...e to wiesz.... czasem zle sie czuje jak nie rymuje i grabka mu do wiadderka nie sięga. Pomodlę się za was oby wam się udało

nie rozmawialismy caly dzien. uwazasz ze wieczorem nie moge chceic zadzwonic i pogadac z moim chlopakiem o tym co slychac i jak mu minal dzien? nie jestem wrozka i nie wiem czy mial ciezki dzien czy nie. zreszta mogl inaczej to powiedziec niz w ten spsob. myslisz ze to ja zle zrobilam?

kurwa też kobieta tylko wyzwolona :classic_cool:, nie ma się co obrażać ... tak źle zrobiłaś , napisz mu sms z przeprosinami za swoje nietaktowne zachowanie :classic_cool:

ja?????????? mowisz serio?

wiesz co? nie zadzwonie i nie napisze. zycze ci zebys kiedys sie poczul tak jak ja. :(

"zycze ci zebys kiedys sie poczul tak jak ja. " czyli jak ? dokładnie tak myślę , dzwoni wieczorem ,żeby zapytać się "co tam? " a później streścić swój nędzny obraza dnia dzisiejszego :o a potem strzela focha jak ktoś tego nie chce słuchać .idzie się wkurwić