Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze i to

Pomóżcie! Kiedyś oczytana, teraz mam braki.

Polecane posty

Gość jeszcze i to

Studia, praca... na długi czas przestałam czytać cokolwiek dla przyjemności. Zatraciłam nawet nawyk czytania. Obecnie chcę skompletować własną biblioteczkę (książki zostały u rodziców) i wrócić do czytania. Chciałabym też jednak, żeby ten mój zbiór był urozmaicony, przynajmniej częściowo ambitny ale też odzwierciedlający moje upodobania. A zawsze lubiłam szczególnie powieści z motywem podróży czy jakiejś misji, sensacyjne, kulturoznawcze, fantasy i science fiction. Czego powinnam szukać? Bardzo proszę o podpowiedzi!

Gość hę.... hmm...
Pan Samochodzik i wszystko :P

Trzy filiżanki herbaty - o nieudanym podejściu na K2 - a potem o Pakistanie. Wraca wiarę w człowieka w dobroczynność wraca nadzieję. Naprawdę warto.

"las duncton" williama horwooda i kolejna czesc "w strone duncton" wspaniala ksiazka, niestety nieco zapomniana, klasyka psychologiczno-spolecznej fantasy

Gość chcesz schudnac 10 kg w 4 tygo
zaklęci w czasie - bardzo dobra książka i na czasie, a jak masz możliwość i znasz angielski, to przeczytaj w oryginale.

Gość jeszcze i to
Dzięki!! Na pewno poszukam tych książek!

Gość el kojotes
Fantasy? To ja polecam Wiedźmina :) A jeśli chodzi o kulturoznawcze to Gringo wśród dzikich plemion i Rio Anaconda W. Cejrowskiego.

Gość kryminaly!!!!!!
wielka czworka-agatha christie

Gość dorotka4842
uwielbiam las duncton!!!!!wodnikowe wzgórze też jest niezłe!a pan samochodzik...z rozrzewnieniem wspominam te czasy..