Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Johnnie Walker

czemu zajęte kobiety tak łatwo robią skoki w bok?

Polecane posty

Gość Rudy 102!!!
fev jesteś jednak durna. myśle że w realu jesteś jedną z tych pustych panienek co im tylko tipsy i zakupki w głowie, taka która za wiele ciekawego do powiedzenia to nie ma. nawet nie zrozumialaś o czym do ciebie tu napisalem, no ale czego chcieć od panienki nadużywającej kropek w swoich wypowiedziach...

nie....nie zrozumiałam, bo tu nawet czego nie ma zrozumieć:)):D ale może jak napiszesz "po polskiemu" to może czegoś wartościowego doszukam się jak dotychczas to ty nosisz kieckę i tipsy landrynkowe ale czegóż wymagać od lansidła telenowelowego:D taa...Rudy na 102:)...sto metrów od domu i 2 metry pod ziemią... pomóż mi lepiej skalibrować baterię...wiem już że muszę wejść w biosa...a potem?...gdzie dalej szukać opcji?

Gość no jezuu
JW nie ma sobie nic do zarzucenia jezeli rzeczywiscie to kobity same do niego zaczely, no bo wolny byl to korzystal. Hm, zdziwilo cie zachowanie tej mlodej? pewnie jej sie mozg wylaczyl, tzn. myslenie. mi tez sie kiedys wylaczylo i pojechalam do obcego miasta, do obcego faceta...cud ze nie byl jakims zbirem.dopiero po czasie sobie uswiadomilam co mi sie moglo przydarzyc.dodam ze sytuacje podobne nie wystapily jednokrotnie w moim zyciorysie z czego dumna nie jestem:| nie mozna tak 100proc. ocenic jakie relacje ich laczyly-nawet po tym opisie wylewnego pozegnania. byc moze cos nie do konca bylo miedzy nimi super ekstra i szukala chetnego, byc moze w ogole nie planowala tego ale wpadles jej w oko i tylko jeden raz zrobila taki wyskok a byc moze robi to regularnie, i sie nie dowiemy. ja jako mloda kobita(23) generalnie nie popieram skokow w bok. straszliwie podoba mi sie jeden koles bo jest b.przystojny i ja jemu chyba tez, razem sie bawimy i jest ok(widze w nim tylko imprezowicza i nie chcialabym z nim byc). nie moglabym zdradzic----> (to slowo roznie rozumiane). ale..nigdy nic nie wiadomo, gdyby sie przydarzylo cos wiecej, powiedzialabym na pewno obecnemu. ps.skoro tak cie to zastanawia, mogles jej zapytac;)

Moim zdaniem kobiety zdradzaja z dwoch powodow:albo tak naprawde nie kochaja i sa z chlopakiem po to zeby czas sobie zajac ,albo facet nie daje kobiecie to czego ona potrezbuje i kobieta sie zaczyna nudzic przy nim i szuka przygod u boku innego,Ja jestem szczesliwie zakochana od 2 lat,mam wszytsko czego potrzebuje .NIE NUDZE SIE I MAM ODLOTOWY SEX i nawet przez glowe mi nie przychodzi zadna zdrada,Faceci pamietajcie ,ze monotonia niszczy zwiazki