Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly Aniolek

Pytanie do tych co nie śpią i znają sie na kompie

Polecane posty

Gość Maly Aniolek

otóż nie wiem jak za pomocą windowsa ściągnąć karte graficzną :(. pomozcie :)

Gość Maly Aniolek
Nie wiem czy sie kupuje. Slyszalam, że za pomocą windowsa legalnie można ściągnąć.

Gość w desperacji
a oprogramowanie powinnaś otrzymać z kartą przy zakupie komputera

Gość Maly Aniolek
No oki ale skad mam wiedzieć która to płyta :( mam 3 płyty i za cholere nie wiem która to graficzna :( Ijeszcze jedno. Dlaczego w "menadzer urządzeń" przy kontroler video i kontrolery SCSI i RAID mam żółty znak zapytania :(

Gość w desperacji
bo nie wykrywa czegoś... masz gg?? pomogę ci

Gość w desperacji
jestem mna ostatnim roku studiów informatycznych i trochę praktyki:)

Gość w desperacji
przy kontroler video i kontrolery SCSI i RAID kliknij prawym przyciskiem myszki na te znaki zapytania i jakie widzisz opcje?? jest coś takiego jak "aktualizuj sterownik"?? jak nie to czy wcześniej było dobrze czy masz nowy komputer??

Gość w desperacji
Szejku To nie wiesz jaki masz model karty graficznej ? nie każdy to wie a napewno nie normalna kobieta, nie świeć tu teraz bez sensu wielki szejku. pomógł byś kobiecie a nie głupie pytania zadajesz

Gość w desperacji
przy kontroler video i kontrolery SCSI i RAID kliknij prawym przyciskiem myszki na te znaki zapytania i jakie widzisz opcje?? jest coś takiego jak "aktualizuj sterownik"?? jak nie to czy wcześniej było dobrze czy masz nowy komputer?? jeśli tak istnieje jeszcze taka opcja jak przywracanie systemu, wszystko jest w google. Pozdrawiam

w desperacji - ale pewnei dostala karteczke z czesciami komputera wiec Ty tu nie swiec. zawsze jest mozliwosc ze ja zachowala a ile by to problemow rozwiazalo. Jezu...

Gość w desperacji
Szejku w desperacji - ale pewnei dostala karteczke z czesciami komputera wiec Ty tu nie swiec. zawsze jest mozliwosc ze ja zachowala a ile by to problemow rozwiazalo. Jezu... napewno teraz bedzie szukać o 1:57 w nocy karteczki którą dostała przy zakupie komputera nie wiadomo ile lat temu. eh nie chce mi sie tu pisać... Maly Aniolek: ja spadam, w razie co napisz tu jeszcze, zobacze jutro.... czy coś pomogło....

Jesli ma nowy system to "przywracanie systemu" nie pomoze. Mozna sie wspomoc jakims programem typu everest ale nie zawsze podaje prawidlowe informacje. I chyba lepiej poszukac chwile ta kartke chyba ze ma sie totalny burdel i moze byc wszedzie.

Gość taki jeden samcowaty
boze... czemu ja ludziom pomagam... masz 3 plyty i wszystkie 3 masz wgrac jedan to płyta główna mostki i raid muzyczna zintegrowana 2 ga to karta graficzna a 3 cia uj wi.... moze bycmuzyczna moze być tv wszystko moze byc... po to masz te płyty

dajcie se po razie i bedzie spokoj. autorki juz nawet nie ma, a wam sie chce tak meczyc o tej ha z jakimis przepychankami 💤

Gość w desperacji
Jesli ma nowy system to... właśnie .... jeśli.... gdybaj sobie dalej gościu z podstawowym zaocznym wykształceniem

Gość w desperacji
Mozna sie wspomoc jakims programem typu everest lepiej zakręcić poleceniem jakiegoś durnego programu. Pamiętaj że w życiu liczą sie szybkie i proste rozwiązania. i nie wpier. sie do tematów o których nie masz pojecia chłystku

"hmmm........................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ............................................................ ....." sossssss...............................................................no zes poradzil:P

no tak.. to poszukanie papierka jest duzo wolniejszym niz pozwolenie windowsomi sciaganie miliona sterownikow bo to nie jest pewne ze akurat dobre sciagnie. Ale spoko, ekspert by taki system odpierdolil ze wedle humoru odpalalby sie inny sterownik

Gość w desperacji
jednak miałem racje, nie masz pojecia o niczym kretynie

ale nie jest przynajmniej w takiej desperacji, zeby za utrate prawicctwa chciec komuś placic

Gość w desperacji
Husky ale nie jest przynajmniej w takiej desperacji, zeby za utrate prawicctwa chciec komuś placic kobieta w obronie zawstydzonego chłopca brawo. spadam Paaaaaaa