Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny24

Czuje ze juz chyba nigdy sie nie zakocham :(

Polecane posty

Gość .madzia.
nie mów tak. warto kochać, nawet jeśli Cię ktoś zranił. Pomyśl jak możesz być szczęsliwy gdy się zakochasz ze wzajemnością, głowa do góry :)

Gość aquariuss
człowieku podchodzisz to de tego zbyt mechanicznie. Coś Ci powiem, człowiek nie zakochuje się w kimś w przeciągu 1 roku, nie wspomniajac już 1 miesiąca, jednej chwili ehhh Dopiero minimum po roku możesz to stwierdzić. Nie liczą się tutaj słowa, lecz najważniejsze to wsparcie jakie możesz otrzymać w czasie kiedy nie masz zbyt łatwo. W nastawieniu tej drugiej osoby, w sposobie w jakim rozmawiacie, w gestach, w bez interesownej pomocy. Jeżeli przebywanie z nią/nim nie sprawia, że się meczysz, czas Ci przepływa szybko i zawsze Ci go mało. Myslisz o niej/nim, kiedy idziesz spać, oraz kiedy się budzisz. Wtedy kiedy jest daleko od Ciebie, oraz wtedy kiedy możesz do niej przyjść za 5 minut. Kochasz w momencie kiedy niby twierdzisz, że nie czujesz zazdrości, a w przypadku gdy się ona wybierze z koleżankami do baru, to nie możesz zmrużyć oka. Kiedyś myślałem, że człowiek potrafi tak szybko się zakochiwać, teraz po 24 latach wiem już stety lepiej.

Gość Karolina

Ja też mam pecha. Mam 34 lata nigdy nie zakocham się bez wzajemności. Nie będę czekać aż przyjdzie ten jedyny. Koniec marzeń o wielkiej miłości. Chciałam zakochać się z wzajemnością wziąć ślub w białej sukni. Bańka prysła. Nie ma już żadnej nadziei. 

Gość www

ja kocham wszystkie tylko ładne dziewczyny

Gość www

na te paskudy nie zwracam uwagi nawet  

Gość wiecznysingiel97
Dnia 20.08.2010 o 05:03, Gość .madzia. napisał:

nie mów tak. warto kochać, nawet jeśli Cię ktoś zranił. Pomyśl jak możesz być szczęsliwy gdy się zakochasz ze wzajemnością, głowa do góry 🙂

jesteś ...em nie czegoś takiego jak odwzajemniona miłość