Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo muuuszeee

plis powiedzcie mi jaka to siec ?? 6004346....

Polecane posty

Gość bo muuuszeee

Gość hy45y
a skąd my mamy wiedzieć? kiedyś jeszcze mozna było to sprawdzić po pierwszych 3 cyfrach numeru dziś istnieje coś takiego jak przenoszenie numeru więc ten numer może być w kazdej sieci komórkowej

wygląda mi o na erę, ale dobrze wspomniane, bo teraz ten numer może być wszędzie..ja mam orange'owski numer 511... a jestem w plusie :) ooo ;)

Gość moj numer zaczyna sie
tes na 600, przedtem bylam w plusie, teraz jestem w play, zapytaj wlasciciela numeru z jakiej jest sieci, najprostsze rozwiązanie

ja tez mam numer 'plusowski' a jestem w erze, bo zmienilam siec a numer zostal...wiec...

Może dzwoń do operatorów i podaj im numer i zapytaj, to może Ci odpowiedzą, czy to u nich, czy nie. A nie łatwiej zapytać samego właściciela numeru? :-)

Gość moze za wczesnie...
pewnie cche mu wyslac smsma z netu a nie wie na jaka strone wejsc ;) zgobylas numer do goscia co? i teraz mu anonimy z neta bedziesz slala?;)

A Ty skąd wiesz, ze ERA? Czy to Twój numer? Kiedys sie rozpoznawało operatora po pierwszych numerach, ale teraz mozna przenosic numery, więc już nic nie jest pewne - ZAKUTY ŁBIE!

Gość gość
Wszystkie nr z ery o ile się nie mylę zaczynają z nr 6 i patrzysz zawsze na końcówkę pierwszego rzędu cyfr tzn. 600 :) era ma liczbę parzystą, plus nieparzystą i tak o to: 600 to era, 601 to plus, 602 to era, 603 to plus itd. dziękuję za uwagę :) 🖐️

Gość w sumie nie dziwie sie
wszystkie na 500 to ORANGE

Gość Anka z Poznania
Ludzie, po co te wyzwiska ??? Jest w necie strona, gdzie można sprawdzić numer, wyszukiwarka i do dzieła :)

Gość taka mariola
ja mam na 500 bo byłam w orange i zmieniłam na Plusa , można sobie zmieniać!

Do "w sumie nie dziwię się" - no i nie prawda, Bo ja mam 506 i mam w PLUSiE !!!!!!!! Właśnei dlatego, że przeszłam ze swoim numerem z Orange do Plusa. Do "matkaiżona" - z Ciebie to chyba mierna matka i żona, bo z tego co widzę to wtykasz nos w różne wątki, mądrego do powiedzenia nic nie masz, a poziom Twojego słownictwa świadczy o bardzo niskiej kulturze osobistej.

era...chyba że ktoś przeniósł numer do innego operatora, z numeru orange mozna to sprawdzić dzwoniąc pod *555 i wybierasz 1 ...tam ci powiedza jaki to operator pozdrawiam