Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zatankowana

szukam PRZYJACIÓŁ

Polecane posty

bebols tez masz ciężką:) regres a ja sadzę inaczej,np moja przyjaciółka mieszka za granicą ,przyjezdza tu rzadko i czasem sobie razem pijemy piwko przez skypa,nie wiem co w tym złego widzisz

Gość vhbfg
Regres smęcisz jak stary pierdziel

Regresie na spokojnie świat zmierza w kierunku wygodnictwa A lenistwo to moje drugie nazwisko

bebols:)a moje lenistwo to 3 imię:)uwielbiam leniuchować,np tak jak teraz przy kawce :)a Ty piszesz z pracy czy z domu?

a to fajnie masz:)ja jestem na razie w domku.Tobie tez brakuje przyjazni czy tak po prostu wpadłeś pogadać ze mna?

i tak i tak ja wychodzę z założenia ze przyjaźń sie zdobywa czy realnie czy wirtualnie

wiesz ,ja tez tak uważam że kogoś bliskiego duszy mozna poznać w kazdym miejscu,w pracy ,na piwie,w necie,w w tych czasach to normalne i naturalne,dlatego cieszę sie że napisałeś:)

tu rzadko i czasem sobie razem pijemy piwko przez skypa,nie wiem co w tym złego widzisz" widzę tylko to że na twoim miejscu wolał bym sie spotkać z nia face to face ... absolutnie nie neguje że komunikatory typu skaype to coś złego chodzi mi tylko oto by owe komunikatory były tylko zastępstwem i ułatwieniem w komunikacji a nie priorytetowym narzędziem w kontaktach z bliskimi i przyjaciółmi

Regresie na spokojnie świat zmierza w kierunku wygodnictwa A lenistwo to moje drugie nazwisko " no może twój bo na pewno nie mój :D

wszystko zależy od ludzi ich zasad i poglądów ja mam takie a nie inne i dobrze mi z tym a jak komuś nie pasi - to sory ale do niczego nie zmuszam - zresztą nie trawie osobników co na siłę narzucają swoje poglądy nie mając konstruktywnych argumentów

A ja uważam,że Regres ma rację.. Mylicie pojęcia.. Albo nie wiecie co tak naprawdę oznacza słowo "przyjazn"...

podstawa zostaje ta sama a reszta sie zmienia lub należny dostosować jak komuś tak pasuje to czemu to zmieniać

wiem co oznacza przyjażń Frotyldo ,i właśnie w tym momencie mojego życia troszkę mi jej brakuje,jeśli komuś to nie pasuje to nie zmuszam żeby tu pisał,szukam kogoś do rozmowy a nie do polemiki

wszystko zależy od ludzi ich zasad i poglądów ja mam takie a nie inne i dobrze mi z tym" to jest oczywistość , trudno byś zmieniała/ł coś co ci pasuje i odpowiada ... wiesz to tak samo jak jest z muzyką możesz słuchać to co ci narzucają media ale równie dobrze możesz sama odkryć jakś inną fajną i satysfakcjonującą ciebie muzę ... tylko z tym musisz sie już troszkę wysilić ;)

Spoko, spoko- tylko czemu np nie wejdziecie na czat regionalny..? Tam chyba jest łatwiej;) No i można taką znajomość przenieść na real..:)

Ha ha ;) Po odrzuceniu zboczeńców, frustratów, itp- wbrew pozorom pełno jest tam ludzi szukających bratniej duszy;)

Jestem w pracy, dziś wyjątkowo bez szefowej;) kafeterię czasem czytam jako bierny obserwator ;) dziś z nudów postanowiłam się włączyć :) Pisanie na czacie w pracy byłoby chyba przegięciem:P