Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana tym swiatem

faceci to gnoje, wszystkie wydupcza :/

Polecane posty

Gość zalamana tym swiatem

bylam w dwuch powaznych zwiazkach (bynajmniej tak mi sie wydawalo) oba skonczyly sie tak samo - zostalam zdradzona. chcialam pozniej sprawdzic czy jest wiecej takich swin i to zaczelam ,,odbijac'' dziewczynom chlopaka, moze nie tyle odbijac w sensie zeby z nim byc tylko chodzilo glownie o sex. ponoc jestem bardzo ladna dziewczyna i duzo facetow na mnie leci.... moj kolega z jego dziewczyna niby taka kochajaca sie para a tu co.. pare dni i koles juz w moim lozku :O zalozylam sie z kolezanka bo ona ma kolezanke ktora ma faceta i tak sie kochaja ze jego na bank nie zbajeruje , i kto wygral zaklad-oczywiscie ze ja. nie bede sie juz rozpisywac i dawac przykladow bo jest ich bardzo duzo, nie spotkalam faceta ktory jest w zwiazku niby szczesliwym a jednak by odmowil mi.. nie spotkalam :O czemu faceci tacy sa?! wszystko by wyruchali :O

Gość tojatojatojatoaj
biologia:O

Gość załamana tym swiatem
Od grudnia 2008 roku zaliczyłam 831 facetów przebywających w stałych związkach z innymi kobietami. Obecnie kończę pisać pracę doktorską na ten temat i mam nadzieję na szybką habilitację :classic_cool:

Gość kryzysowa narzeczona na swieci
faceci to gnoje, a Ty niby nie gnoj?skoro ,zeby sprawdzac facetow,badz z żadzy zemsty.odbijasz innym dziewczynom facetow?a czemu Twoi faceci cie zdradzali?moze na to własnie zasłuzyłas,a swoim zachowaniem pozniejszym udowodniłas, ze jestes tak samo pusta jak Twoi faceci,skoro,chciałas bzykac sie tylko po to zeby sprawdzic czy facet zostawi inna kobiete.Jestes małą qrewką ,bo nie wazne"dlaczego sie pusciłas" z zajetym facetem,ale sam fakt ze to zrobiłas.Zadna normalna,szanujaca sie dziewczyna,nie zrobiłabym by tego co TY.Nie masz klasy kobieto,puszczasz sie ,a maz pretensje do facetow ze zdradzaja.idiotka.No i wiesz dlaczego nie trafiłas na faceta,ktory by ci odmowił i by nie zdradzil,bo oni idiotki wyczuwaja z daleka i nie lgną do takich jak Ty.

alez ja nie powiedzialam ze takich malo... ale wiesz, znasz takie powiedzonko... "jak suka nie da, to pies nie wezmie" generalnie pasuje do ciebie jak ulal. i zycze ci, zeby kazdy kolejny facet jaki sie znajdzie w twoim zyciu rznal cie lak maslo a potem zostawial zalana lazami.

skoro sie tłumaczysz, ze zrobiłas innym to co oni Tobie.To nie jest zadne usprawiedliwienie.Po prostu sie mścisz,a zemsta nie jest niczym dobrym.Zemsta pogrąża.Skad wiesz, czy te laski z ktorymi Twoi faceci cie zdradzali,tez sie nie msciły za cos ,na kimś.Poza tym tak czy faceci sa tylko winni,a kobiety to niewiniątka???To sprawiedliwosc Kalego.Kaly móc krasc i to jest dobre, aa jak Kalemu ukrasc, to jest złe i nie mozna.Nie rozsmieszaj mnie,

Gość kaczy kuper :)
nie wszyscy, tak jak nie wszystkie kobiety sa swiete.

skad wiem do czego do szło ?bo sama to na poczatku napisałas,nie pamietasz juz swoich słow?terz sie nie wykrecaj,nie kłam nie manipuluj słowami pisałąs tak"hcialam pozniej sprawdzic czy jest wiecej takich swin i to zaczelam ,,odbijac'' dziewczynom chlopaka, moze nie tyle odbijac w sensie zeby z nim byc tylko chodzilo glownie o sex. ponoc jestem bardzo ladna dziewczyna i duzo facetow na mnie leci.... moj kolega z jego dziewczyna niby taka kochajaca sie para a tu co.. pare dni i koles juz w moim lozku " sama napisałąs, ze pare dni a koles jest w Twoim łozku,to co tylko spaliscie obok siebie tak?chcesz zrobic ze mnie głupia?haha nie uda ci sie

moze i z dwoma to zrobilam ale z wiekszoscia jak mialo juz do czegos dojsc to sie wycofalam. ale widze ze na kafe nie ma co pisac :O zycze wam szczescia , nie martwcie sie za niedlugo pewnie wasi faceci przyniosa wam jakas chorobe od jakiejs kolezanki, powodzenia

Napisalas durna palo, ze wyladowali w Twoim lozku!! Pipa jestes, nie dosc ze duupczona przez pol miasta to jeszcze glupia do tego!!!!

dziewczyno nie kręć,bo zaczynasz sie gubic w swoich kłamstwach.Najpier piszesz, ze facet wskoczył ci do łozka, a potem, ze skad mozemy wiedziec,ze z nim byłas w łozku?

Gość marc_dżonson
zalamana tym swiatem jesteś zwykła szmata i bladź, zerżnąłbym cię i zostawił jak i inne Twojego pokroju. żeby facet zdradził musi mieć z kim zdradzić więc to tylko bajki, że to faceci zdradzają a kobiety są święte. tylko jak facet zdradza to jest to nazywane po imieniu, a jak zdradza kobieta, to oczywiście "należy jej się coś od życia" albo "goni za swoim szczęściem" - albo jak ty pospolita kurevko "mści się" hahaha

Zalamana ja sie z krwiarzami nie zadaje, co poleca na byle jaka niewymyta cizie spod bloku! szmata i jeszcze ryczy ze biedna.... jebnij sie w glowe lafiryndo!

Gość marc_dżonson
hahaha kto tu jest szmatą idiotko :)

coralick,no nareszcie ktos nazwał rzeczy po imieniu.Powiedz mi jak tu sie nie dziwic,ze faceci Cie puszczali kantem.Za mądra to nie jestes.Zbyt moralna tez nie.Wiec jak tu taka dziewczyne traktowac powaznie. No, a jesli osądzasz innycch facetow i inne kobiety,tylko po swoim przypadku,jestes bardzo ograniczona umysłowo.Swiat nie koczy sie poza Twoim nosem.Sa faceci ktorzy zdradzaja,ale sa tez tacy ktorzy nigdy nie zdradza i kochaja swoje kobiety.No i odwrotnie sa kobiety ktore zdradzaja swoich naiwnych facetow,ale tez kobiety wierne ,ktore kochaja i nie zdradzaja.Wszystko zalezy od okolicznosci i charakteru człowieka, a nie płci,tylko rasisa,seksista dzieli ludzi ze wzgledu na rase lub płec. Mało swiata poznałas skoro takie masz poglady,ze wszyscy faceci zdradzaja.No i przeceniasz swoje mozliwosci. Kobieta z klasą,nigdy by sie nie zachowała tak jak ty.Nie msciłaby sie.Olała by totalnie swoje dwa nieudane zwiazki i zamiast zajmowac sie zemsta na facetach i qrwieniem sie.Zajeły by sie swoim zyciem,nauka,praca,podrozami itd.No i nie osadzałyby całego rodu meskiego na podstawie kilku facetow. No i powiem Ci tylko, ze faceci ktorzy nie zdradzaja ,sa facetami z klasa,kochaja swoje kobiety są i istnieja,tylko nie znajdziesz ich chodzac na diskoteki,techniawy,ani tez qrwiac sie czy odnijajac facetow innym..Musiałabys wyjsc,do kina,do teatru,pojsc na studia,albo na studencka impreze itd...Ty zapewnie tam nie chodzisz:),a jak chodzisz,na nikim wrazenia nie robi pusta laleczka

Gość wididei
wiecie jakie kobiety najczesciej narzekaja ze faceci zdradzaja i ze sa swiniami,najczesciej qrwy hehe,czy to nie ironia ?

Gość wididei
a my z Ciebie hehehe jeszcze wiekszy Ty nie tylko na forum jestescie idiotka,ale w zyciu tez

Gość Inaja
zgadzam się z Tobą. np kumple mojego faceta mimo ,że maja dziewczyny jak ich nie ma to czesto niby na żarty mnie za tyłek próbują łapać i mają ,,żarty" w stylu,, zrobimy trójkata? " no żal poprostu. nie raz żonaci faceci też mnie ,, podrywali" albo sie ciągle na mnie gapili .. także nawet jak facet pozornie bardzo kocha swoją żonę i tak może ją zdradzić.. pamietam jak chodziłam na lekcje prywatne w liceum do domu takiego gościa. to on mi nie raz próbowal niby przypadkiem kłaść rękę na kolanie ( próbował bo jak kładł że niby mi cos tłumaczy i to niby przypadkiem to zaczynałam się wiercić itd), albo mówił teksty w stylu,, zamontuje ci kamerę w pokoju żebym widział czy się uczysz a przy okazji jak będziesz wychodzić spod prysznica.." straszne to jest ,a on niby tak kocha swoją żone..

Gość Inaja
albo raz w kawiarni za granicą siedziała rodzina tzn starszy facet koło 50 tki ,zona i córki nie wiele młodsze ode mnie. to ten facet cały czas oscentacyjnie się na mnie gapił i ogladał gdzie idę itd przy tych córkach i zonie ! nie można bylo tego nie zauważyc bo i moja koleżanka to zauważyła..