Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do kumatych.

Jakie osoby sa podatne na kontakt z demonami?

Polecane posty

Demony/duchy...mniejsza z tym.Jakie osoby sobie upatruja do "straszenia" Ktos wie?

ponawiam up up

nikt nie odp?

Gość wymarzona
nienormalne.

chodzi mi o to czy wybieraja osoby z depresja,schizofrenia,i innymi zaburzeniami.Czy to te silne,niezachwiane,stapajaco twardo po ziemi?

Gość hjghj
to nie one wybieraja tylko dana osoba. otwiera im droge przez popelniony przez siebie grzech/grzechy. czesto tez na skutek czarow i urokow i zlozeczenia lub przekazne z pokolenia na pokolenie. co otwiera im droge muzyka techno metal ostry rock homeopatia wrozenie zlozeczenia innym ludziom zazdrosc zawisc nienawisc nie przebaczenie

Gość energiczna 30
Dlaczego do straszenia? Z otwartym 3 okiem

np. ja mam depresje,w rodzinie byla schizofreniczka,mialam kontakt z wrozkami i czasem chcialabym doswiadczyc kontaktu z duchem/demonem,ciekawi mnie ten temat ale niczego takiego nie doswiadczylam.Chcialabym moc nawiazac kontakt,ale nic nie wychodzi

hjghj - to bylo dobre czyli ogolnie duchy i demony nie sa muzykalne na to wychodzi:P Nic im nie otwiera drogi bo nie istnieja tak ze spij spokojnie:)

Gość energiczna 30
hjghj - nie masz o tym zielonego pojecia

Gość tez bym chciała taki kontakt
a szczegolnie z inkubem ... eh....

Gość hjghj
jezeli szukasz kontaktu z duchami to jestes idiota. poza tym duchy moga byc w tobie a ty nic nie bedziesz o tym wiedzial.

Gość hjghj
i pewnie tak jest bo inaczej nie mialbys takich chorych pomyslow.

Nie potrafie nienawidziec,zlorzeczyc itp.Czyli sie nie nadaje?

Gość tez bym chciała taki kontakt
to bardzo dobrze.

Gość fahren
pewnie juz sie tobą interesują i to nie przez chorobę - ale otwartośc serca . a to postępowanie głupie jest bo to jest tak jakbyś zaprosiła do domu seryjnego mordercę i liczyła ,ze on tylko sie herbatki napije i sobie pójdzie :)

Gość Mirane
metal ostry rock Weź mnie nie denerwuj .

Gość nieumalowana sciana hehehe
demony wybieraja sobie takie osoby ktore wierza w dusze niesmiertelna i boja sie ze ich bliscy przyjda do nich w nocy. ich ulubionym zadaniem jest straszenie ludzi, uwielbiaja to. a jak jeszcze ktos probuje je wywolywac to juz wogole zaprasza je do domu. ciezko jest sie ich pozbyc bo jak juz wczesniej napisalam lubia meczyc ludzi i ich straszyc.

Gość gość
Zgadzam się z hjghj . Miałam swoja duszę i duszę zmarłego w swoim ciele. Nic nie wiedziałam. Dopiero przyjaciel mi to uświadomił za pomocą wahadełka. Nie wiedziałam co robic. Ale w końcu dobrze, że nie poszłam do miejscowej szamanki. Wystarczyło poprosic go, aby ze mnie wyszedł. :) I wgl jeśli podświadomie będziesz chciec aby wstąpił w ciebie duch to tak będzie..

Gość slawmir
Jezooo co za bzdury czytam nie macie pojęcia o tym nie można tego lekceważyć nie łatwo tego się pozbyć jak nawiązać łatwiej i co się wiąże z tym nie chciejcie tego doznać i wiedzieć jaką mocą się ma do czynienia nie rozruzniacie ducha od demona szamana itp jeśli ktoś jest nie świadom i nie miał kontaktu niech tego nie próbuje może być to jedyna próba w życiu ostrzegam!!!

Gość gość

Lepiej  z tym nie igrać i nie bawić sie w nic co ma ciemną stronę , szatan to jedna niby postać.. ale najczęściej przedstawia sie jako legion i atakuje kilkoma albo kilkudziesięcioma złymi duchami