Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamietnica

jak wyglada zycie kobiet zwiazanych z flirciarzami?

Polecane posty

pAMIĘTNICA, POWIEDZ, ŻE OK, ROZUMIESZ, ŻE TO ŻART. Ale niezaleznie od pobudek i rezultatów takiego zachowania - czyli braku rezultatów, ciebie to boli i prosisz go, żeby dla ciebie np. nie zachowywał się tak przy tobie.

Gość hjghj
ja bym przedstawila sprawe z punktu widzenia kobiety powiedz ok rozumiem ze dla ciebie to zart ale ta dziewczyna poczula sie przez ciebie oblesnie zmolestowana i wstyd ci za takie zachowanie u niego. powiedz mu ze normalne kobiety ozydzi takie zachowanie i nie maja szacunku do takich facetow

Gość jak wyglada zycie kobiet
Tragicznie.

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Istnieje spore prawdopodobieństwo, że jeżeli nie dasz sobie z owym flirciarzem spokoju to za jakiś czas założysz na kafe temat pt. "Jaka ja byłam głupia" gdzie opiszesz, że wiedziałaś, że facet jest flirciarzem ale mimo to myślałaś, że go zmienisz/że wytrzymasz/że coś tam innego, a okazało się, że Cię zdradził. Kobiety, same macie pretensję do facetów, że do myślenia używają nie mózgu, a dolnych partii ciała, same jednak nie różnicie się ani odrobinę :/.

Gość ereter
pamietnica---> gowno z tego bylo i gowno bedzie

a ja nawet po 60-sce to bedę czarował te dziewczyny i serca będę im łamał o ..i jeszcze je pieścił będę .!