Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhbvytj4ybjuy4j

mucha nasrała mi na bluzke

Polecane posty

Gość gfhbvytj4ybjuy4j
bardzo ciężko, mam jeszcze jedną bluzkę po domu w niej chodzę i z miesiac temu tez mi mucha osrała, piorę bardzo czasto w pralce a kropki dalej są jak były :O

Gość spryskaj jakimś odplamiaczem
potem upierz ręcznie w proszku i wodzie z mydłem

Gość gfhbvytj4ybjuy4j
i dlatego pytam sie tu moze ktos ma na to sposob, bo zwykle pranie nic nie pomga :(

Gość gfhbvytj4ybjuy4j
heh nie jestem az tak głupia :O ale myslałam o wrzątku i proszku i niech sie moczy... tylko zeby bluzka sie nie zniszczyła w koncu to sto stopni :(

Gość iustnij
a moze uzyj vanisha...?

widzisz autorko, sęk leży w odpowiednim podgrzaniu wody. Należy taką wodę podgrzać do temperatury 99 stopni, wtedy nie zaszkodzi twojej bluzce. W celu sprawdzenia temperatury powinnaś do wody włożyć termometr ścienny. :)

mis gogo reaktywacja - Ty pewnie uzywasz kreta do wszystkiego, nawet jako przyprawy,dlatego jestes taką ekspertką:D autorko,jej nie sluchaj! :P

Gość gfhbvytj4ybjuy4j
nie mam vanisha :OOO

Gość gfhbvytj4ybjuy4j
miś gogo, wcale nie jestes zabawna wiec takie rady sobie daruj ;/

Gość jak biała bluzka
to nie zalweaj wrzątkiem bo pożółknie, polej odplamiaczem Vanish, potem dosyp proszku płatków mydlanych i upierz, możesz też wymoczyć w zimnej wodzie, namydlić plamy i uprać, próbuj proszku, mydła, vanisha

Gość gfhbvytj4ybjuy4j
no nic w takiim razie bede musiala skoczyc po vanish ;p oby pomogło!!!! dziekuje za rady TEMAT DO ZAMKNIECIA!

Gość wyjatkowa :)
czesc, musisz pokroic cebule do miseczki i poczekac az pusci sok:) potem zamocz jakas ściereczkę w tym soku i zmyj plamki:) i po problemie . A swoja droga radze Ci wiecej nie pytac tutaj nikogo o nic, bo normalnej odpowiedzi nigdy nie dostaniesz:p a ja wypowiedziałam sie tu przypadkiem,. pozdrawiam

Gość gość
Jedyny sposób to wyciąć g****o nożyczkami z kawałkiem materiału. ŻARTUJĘ. Po prostu nie da się nic zrobić. Zapomnij o tej bluzce

Gość gość
Załóż tą bluzkę i tak się wystaw aby w to miejsce nasrał Ci teraz wróbel. Efekt murowany; g****o muchy będzie niewidoczne ...

Gość gość
woda utleniona powinna pomóc. wystarczy namoczyć na noc rano odcisnąć nadmiar wody polać woda utlenioną i znów zostawić na trochę. normalnie wypierz i gotowe. jesli jest plama uporczywa czynnosc powtórzyc