Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorietowana jak tak

objawy ciąży a negatywny test. miala któraś tak?

Polecane posty

dziewczyny to moze doradzicie mi co. ostatni okres miałam 20 lipca trawl 5 dni , a cykl mam co 27 dni czasem 26. owulacje miałam tak miedzy 11 a 13 dc bo wtedy bolal mnie tak jajnik i mialam mnostwo sluzu. tak mysle. kochalismy sie bez zabezpieczen z narzeczonym 7 dc, 9dc, 13 dc, 16 dc, 19 dc, a 21 dc miałam cały dzien silny ból jajnika i kregosłupa tak na dole. dziś mam 32 dc zrobiłam rano test i 1 kreska a mam od jakiegos tyg kłucia jajników, bule podbrzusza jak na okres i ciagle wzdecia wieczorem, czuje jakies dziwne zapach, od paru dni co chwila sikam . chyba test powinien wykryc juz ciaze gdybym w niej była? dodam ze bardzo bym chciała. prosze o rade.

Gość gigi-
ja tak miałam...za wcześnie zrobiłam test....poczekaj jeszcze ze 3 -4 dni i powtórz test.

Gość ja tak miałam rok temu
test wyszedł mi dopiero w 36dc a cykle mialam co 28 dni. a teraz miam moja coreczke :) powtorz test za pare dni , a jak okres nie przyjdzie a test dalej bedzie negatywny to idz na bete lub do lekarza . pozdrawiam i 3mam kciuki :)

Gość jagoda co robi loda
nie jestes w ciazy jak test ci tyle po @ nie wyszedl. przestan sobie wkrecac.

Gość polkjhgytr
a nie lepiej isc na bete i wiedziec od razu niz marnowac kase na głupie testy????

Gość no pewnie że lepiej
wydać 50 zeta na betę niż 7 na test :O

Gość polkjhgytr
beta kosztuje koło 20 a jak sie kupi pare testow to na to samo wyjdzie. a przy bedzie pewnosc wieksza .

Gość mi wyszedł test 3 dni przed
spodziewanym terminem miesiączki. ta druga kreska była ledwo widoczna, ale jak powtórzyłam test na drugi dzień była już ładna wyraźna.

Gość onopatopejarapunadzieja
ja mam 39 dc zrobilam test i mi wyszla slaba kreska ta druga. a wszesniej nie wychodzila wogole

ktos jeszcze ta miał?

Gość no pewnie że lepiej
u mnie w różnych laboratoriach cena bety waha się od 42 - 50 zl.

Gość dgsg
wkrecasz sobie ciąże:o:o wyczuwanie dziwnych zapachów, bole krzyża czy parcie na pecherz nie sa objawami ciazy:o zlituj sie...to są rzeczy które odczuwa kobieta po 2 trymestrze.

Gość aaallla
ja też mam cykle 26-27 dniowe. Robiłam test w dniu spodziewanej @ czyli 27 dniu cyklu i wyszła mi słaba kreseczka

parcie na pecherz moze byc na poczatku ciazy jak najbardziej poniewaz wysokie stezenie progesteronu sprawia ze chce sie siusiu non stop. Idz na bete bedziesz miec 100% pewnosci

Gość mami82
ja tak miałam test pozytwny dopiero w 17 tygodniu ze względu na bardzo niskie hcg najlepiej za jakieś 5 dni powtórz test i jak będzie tak samo to do lekarza