Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parasolka zielona

kobiety piszace na kafe nie chca wcale rady i pomocy

Polecane posty

Gość parasolka zielona
nie chodzi o to ze sie nie stosuja do rad, chodzi o to ze nie chca zmian, siedza godzinami na forum zamiast naparwiac swoje zycie, wiekszosc z tych kobiet wie ze cos jest nie tak w ich relacjach, ale w dalszym ciagu daja sie wykorzystywac, zdardza, oklamywac, bic. Po prostu smutne. Zero godnosci w imie uczucia? bo facet im rzuci jaki ochlap swoich emocji w przyplywie dobroci? blagam

Kurcze- jak chcę skompresować myśli- to nikt mnie nie rozumie..:P Mój wpis dotyczył po prostu osób, które mają poważne problemy.. Tzn poważne dla nich, bo dla nas- obcych ludzi- czasami mogą wydawać się "poważne"( czyli błahe, wręcz śmieszne). I takie osoby oczekują rad. Ale oczekują rad po to, by "otworzyć sobie oczy", a nie po to, by je ślepo, słowo w słowo wdrożyć w życie. Nie miałam na myśli pustych lasek, które zakładają debilne tematy o kochankach, o przepisach na pierogi, o kosmetykach, sukniach ślubnych, itd... Takie pytają o rady, ale rzeczywiście nie wiadomo po co;)

Kurcze- jak chcę skompresować myśli- to nikt mnie nie rozumie w takim razie lepiej zebys nigdy nie wysylal nieskompresowanych, zawiesisz kafe

Nie dziwię się już,że nikt nie rozumie... Bo trzeba umieć czytać ze zrozumieniem.... Stopki też;):P

"dzięki".... Czemu od razu- bredniach..? Podsumowując- miałam na myśli to,że normalne kobiety zakładając normalny temat- oczekują rady i pomocy. Ale nie ma się co dziwić,że nie stosują się do tych rad wprost.. Byłyby głupie gdyby wdrażały je w życie słowo w słowo.

dlaczego tylko kobiety na kafe? w realnym świecie kobiet które pragną tylko wygadania i zrozumienia też jest bardzo dużo. tylko one mają komu się wygadywać. mają taką osobę, powierniczkę/powiernika ich zmartwień. tu raczej piszą osoby które nie mają z kim porozmawiać o tym.