Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

głupie sny pomocy :(((((

Polecane posty

Od kilku miesiecy przesladuja mnie sny przez ktore budze sie w nocy z placzem! Najczesciej sni mi sie ze moj partner mnie zradza, zostawia dla jakiejs naszej wspolnej znajomej Sny sa strasznie realistyczne W rzeczywistosci moj facet nigdy mnie nie zdradzil i nigdy z zadna z tych babek ze snow nie mial jakis blizszych kontaktow Ja jestem osoba strasznie zazdrosna czy to z tego sie bierze? To jest nie do wytrzymania! Tak sie dzieje nawet kiedy zasypiamy razem i budze sie przy nim! Z drugiej strony wiem ze mnie nie zdradza w roku akademickim mieszkamy razem i praktycznie sie nie rozstajemy a w wakacje wyjezdzamy razem do pracy i tez jestesmy ciagle razem Planujemy slub i wspolne zycie bo jestesmy razem juz 5 lat ale to naprawde nie daje mi zyc normalnie!! :(

Gość KAWOWAPANNA
sny to projekcja podswiadomosci. widac wiec, ze masz problem z którym sobie nie potrafisz poradzic. proponuje wizyte u psychoterapeuty i wyprostowanie tematu jeszcze przed slubem, bo inaczej kwestia ta na tyle zdominuje twoje zycie, ze sobie z tym nie poradzisz i w koncu doprowadzisz do rozpadu zwiazku.