Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalamanaMAgda

Chciał mnie zgwałcic

Polecane posty

Gość ZalamanaMAgda

2 tygodnie temu bylam na grillu u kolezanki tam byla wiekszosc ludzi z klasy, byl tez kolega z ktorym kolegowalam sie najbardziej z wszystkich chlopakow z klasy byl naprawde w pozadku, byl alkohol ciagle mi polewal i lapal za kolano ja wiedzialam co ma na mysli i nie chcialam zdejmowalam jego dlon i sie przesiadlam on mi caly czas dolewal alkoholu a ja po cichu go wylewalam zeby sie nie upic bo mam slaba glowe, po jakims czasie poszlam do domu tej kolezanki bo tam ladowal mi sie tel poszlam zeby zadzwonic po chlopaka zeby przyjechal po mnie ( bo tak sie umowilismy) ja nie zauwazylam jak on za mna szedl usiadl obok na kanapkie i zaczal mnie przytulac ja go odepchnelam a on mnie uderzyl i rzucil mnie na kanape usiadl mi na wysokosciu bioder i zaczal sciagac mi bluzkeja go probowalam odpychac no ale nie mialam sily uderzyl mnie kilka razy ja zaczelam plakac i krzyczec, wkoncu przyszedl inny kolega tez z klasy i go zabral i dal mu po pysku potem przyjechal moj chlopak o wszystkim mu powiedzialam on dal tamtemu po ryju ale ja mam taki uraz ze chlopak mnie dotknac nie moze ( a juz wczesniej normalnie wspolzylismy) boje sie. a jak ja teraz pojde do szkoly do klasy gdzie jest ten frajer, a teraz klasa maturalna nie moge sie przeniesc...:((( co mam robic, bo juz lez mi brakuje

nie chcę wyjść na sukę,ale przeciez nic nie zdążył zrobić,wiec dlaczego masz taką niechęc teraz?:)

Gość :(:(
no i co z tego ze nie zdarzyl nic zrobic, ale to byl moj najlepszy kolega z klasy a tak sie zachowal, niechcialbym go nigdy wiecej ofgladac bo to nie sa mile wspomnienia.! a i tak to bedzie konieczne

Gość gfhbvytj4ybjuy4j
ojoj moze sobie zartowal, do mnie na imprezach tez sie dobierają i macają ja smieje daje w pysk kaze spierdalać i po kłopocie :) i wszystko ok

No prosze was...nic nie bylo? To byla proba gwaltu, stracone zaufanie do najlepszego kolegi, obrzydzenie, facet dal jej w twarz... A wg was nic sie nie stalo? Sama przezylam cos podobnego, i wiem ze ma sie traume, zwlaszcza ze kolesia morde trzeba ogladac codziennie... Ja na policje niczego nie zglosilam Bo bylam jeszcze dzieciakiem, ale teraz wiem ze powinnam, dostalby gnoj za swoje.

Osz kurwa, tak dla zartu strzelil jej w twarz i zdejmowal bluzke...tylko pozazdroscic poczucia humoru, macie mozg?

powiem tak dziewczyny maja w sobie instynkt suki [oczywiście nie wszystkie] flirtują pozwalaja na sporosne komentarze albo same je wygłaszają to facetów rozgrzewa a pózniej okazuje sie ze facet sie nakreci a jedna z druga gra niewiniatko zapewne w tym przypadku tak było pozwalałas łapac sie za kolano majac chłopaka? daczego nie postawiłas od razu sprawy jasno wara ode mnie i wszystko nie było by problemu podjudzacie a potem sie wycofujecie a u faceta grają hormony i musi dac im ujscie jak nic to twoja wina i nie graj tej pokrzywdzonej bo nie uwierze w to ze byłaś swieta zanim poszłaś na góre

Gość ehtrukia
a k***a pieprzycie glupoty... dziewczyna nie musi nic robic zeby koles sie przy*ebal do niej. mialam tez taka sytuacje tylko ze w klubie i tez koles za mna do damskiej ubikacji poszedl i przycisnal do sciany i mnie na sile calowal i obmacywal.. a ja nawet z tym kolesiem nie gadalam, bo bylam osobno z kolezankami a tu jakis obcy koles mi przyhcodzi... Na szcescie zaczelam sie wydzierac i barmani przybiegli..

Gość :(:(
przeciez mowie ze jak polazyl dlon na moim kolanie sie przesiadlam zeby tego nie robil, a jakie nie winiatko on mi nigdy sporosnych komentarzy nie gadal, nigdy go nie nakrecalam wiedzial ze mam chlopaka z ktorym jestem trzy lata jestem z nim szczesliwa i tylko on sie dla mnie liczy. a chyba zadnej nie nalezy sie os takiego...;(

Gość suka to ty z gory
zadnej dziewczynie nie nalezy sie takie trakktowanie, moim zdaniem, a jesli mu hormony szaleja to niech na dziwki spierdala a nie dopiera sie do porzadnych dziewczyn. frajer, a ty sie nie przejmuj! glupimi komentarzami i tym idiota.!

to nie Toja wina i nie słuchaj tych ciulów którzy próbują Ci to wmówić niestety koleś pokazał jakim jest prymitywem gówno wartym, dostał po ryju, ale i tak wiem jak trudno będzie Ci go mijać na korytarzu...

Gość stawowa żaba
Jestem zbulwersowana i zszokowa niektorymi komentarzami i poglądami :( żal. Jak możecie pisać, że to jej wina, że nic się nie stało, że to wygłupy? On ją uderzył, usiadł na niej, uzył siły, to była przemoc, dziewczyna ma uraz,a wy chyba nic z tego nie rozumiecie, nie czujecie? :o Takie sprawy powinno zglaszac się na Policję, bo co jesli będzie próbował zgwałcić inną dziewczynę? Skoro chodzisz do szkoły,z nim do klasy, to mozesz porozmawaić z wychowawcą, psychologiem lub pedagogiem szkolnym, ten dupek nie powinien czuć się bezkarny, 'danie po ryju' to mało. Swoją drogą rozmowa z psychologiem i tak by Ci się przydała, bo z tego co piszesz, widac, że masz uraz do seksu, psycholog pomógłby Ci z nim walczyć. Jeśli masz zaufane osoby, porozmawiaj o tym z nimi.

Gość sdjnasdhasdas
"gfhbvytj4ybjuy4j ojoj moze sobie zartowal, do mnie na imprezach tez sie dobierają i macają ja smieje daje w pysk kaze spie**alać i po kłopocie i wszystko ok" chyba zartujesz?????? a autorka na policje marsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

właśnie, porozmawiaj z kimś, ja po paru latach od tamtego zdarzenia wyżaliłam się przyjaciółce i razem urządziliśmy kolesiowi małe piekło, dostał za swoje, a ja zaczęłam żyć normalnie... ale nie doradzam ci zemsty, tylko porozmawiaj z kimś zaufanym, z kimś kto cie wesprze, powodzenia

jestem w szoku, jak tyle osób może pisać, że to twoja wina, że nic się nie stało, że przesadzasz.. Jaka tutaj panuje znieczulica. Jak można przez niektóre dyskotekowe, puszczalskie pustaki zapominać o dziewczynach, dla których obmacywanie i pakowanie się na dupe naprawdę nie jest niczym fajnym?? To teraz dziewczynie zgwałconej nie należy się pomoc i współczucie, a jedynie nagonka za to, że to niby jej wina?! Brak mi słów.

Gość csdkjcz,x.cjsld
Z tego co piszesz to klasa będzie wiedziała co się wydarzyło. Jeśli jesteście zgrani to ty nie masz się czego obawiać tylko on. Jesteście w maturalnej klasie i myślę, że większość ludzi ma wystarczająco oleju w głowie, żeby ustosunkować się do tego gostka odpowiednio ( jak nam jeden chłopak wykręcił numer w maturalnej klasie to przestał być zauważany przez resztę a była to błahostka w porównaniu z tym o czym piszesz). A odnośnie chłopaka to myślę, że rozumie co czujesz i powoli zapewniając ci bezpieczeństwo i czułość odbudujecie wasze relacje sprzed tamtego zdarzenia. Jeśli macie spoko psychologa szkolnego to rozmowa z nim nie jest złym pomysłem.

Gość Pakula
to mi przpomina pewien film gdzie kobieta dla zemsty przypiela faceta rece kajdankami do kierownicy auta chyba, zalozla pas ze sztucznym wielkim penisem i go zgwalcila:) chyba wystarczajaco ponizajace dla faceta prawda?:)

Gość stawowa żaba
Rozumiem, że to trudne, ale z takich rzeczy nie wolno robić tabu, to najgorsze co może być, bo tacy kolesie czuja się bezkarni, a ich ofiary rozpaczaja z poczuciem winy, o konsekwecjach psychicznych nie wspominając :( Trzymaj się autorko, zastanów się o można zrobić i co będzie dla Ciebie dobre.

Gość Pakula
no ja bym mu pokazala co to gwalt, odechcialo by mu sie jego mozgu ponizej pasa uzywac ;)