Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:(

chcial mnie zgwalcic...pomocy!!

Polecane posty

Gość :(:(

2 tygodnie temu bylam na grillu u kolezanki tam byla wiekszosc ludzi z klasy, byl tez kolega z ktorym kolegowalam sie najbardziej z wszystkich chlopakow z klasy byl naprawde w pozadku, byl alkohol ciagle mi polewal i lapal za kolano ja wiedzialam co ma na mysli i nie chcialam zdejmowalam jego dlon i sie przesiadlam on mi caly czas dolewal alkoholu a ja po cichu go wylewalam zeby sie nie upic bo mam slaba glowe, po jakims czasie poszlam do domu tej kolezanki bo tam ladowal mi sie tel poszlam zeby zadzwonic po chlopaka zeby przyjechal po mnie ( bo tak sie umowilismy) ja nie zauwazylam jak on za mna szedl usiadl obok na kanapkie i zaczal mnie przytulac ja go odepchnelam a on mnie uderzyl i rzucil mnie na kanape usiadl mi na wysokosciu bioder i zaczal sciagac mi bluzkeja go probowalam odpychac no ale nie mialam sily uderzyl mnie kilka razy ja zaczelam plakac i krzyczec, wkoncu przyszedl inny kolega tez z klasy i go zabral i dal mu po pysku potem przyjechal moj chlopak o wszystkim mu powiedzialam on dal tamtemu po ryju ale ja mam taki uraz ze chlopak mnie dotknac nie moze ( a juz wczesniej normalnie wspolzylismy) boje sie. a jak ja teraz pojde do szkoly do klasy gdzie jest ten frajer, a teraz klasa maturalna nie moge sie przeniesc...:((( co mam robic, bo juz lez mi brakuje

Gość ALA-----********((
Przykro mi :(

przecież to on zachował się jak skończony palant i to on powinien obawiać się wizyty w szkole. a skoro Ty masz taki uraz to może psycholog....

Gość ALA-----********((
Ja bym to zglosila na policje jako probe gwaltu oraz pobicie.

Gość zdecyduj się...
to w końcu miał RYJ czy PYSK ?

idz na policje, tam zapewnia Ci pomoc psychiatry niestety wiem, jak sie teraz czujesz i niestety u wiekszosci kobiet trauma (w mniejszym lub wiekszym stopniu) pozostaje do konca zycia...