Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzuteczkaa

Czy kobietom imponuje,jak ich facet umie się bić?

Polecane posty

Gość ale jestescie cwane
miałem takiego kiedys w firmie chojraka który się ciągle chwalił co to nie on a gdy napadła nas jakaś grupka to pierszwy sperd.......

Gość ktossss
"taka drobna uwaga - nie zawsze da się oddalić.. co wtedy?" wtedy należy poinformować chłopców, że postępują niemoralnie i, że są lepsze sposoby na życie i na koniec zadeklarować pomoc w znalezieniu konstruktywnego zajęcia. :P:P:P

"mój instruktor krav magi mawiał że nie ma sensu wlaczyc z 3 typami jak można zwiać bo oni cię pop rostu zadepczą jesli uderza ze wszystkich kierunków" dokładnie... zasada jest taka - wyskakuje najpierw zawsze najwiekszy kozak... zazwyczaj jest tak pewny siebie, że nie spodziewa się ataku.. trzeba go skasować na początku tak, by dobrze poczuł i uciekać licząc, że reszta się przestraszy, skoro kozak zwija się na ziemi

Gość ale jestescie cwane
pamiętacie sprawę tego policjanta z Warszawy wk..sie bo 2 gówniarzy rzuciło koszem w tramwaj i chciał ich pouczyć dostał kosę i osierocił żonę i 2 córki walka na ulicy to nie rycerski pojedynek, tutaj naprawdę można w ciągu sekund stracić zdrowie lub życie,wlaczyć należy tylko w ostateczności gdy nie ma innego wyjścia

Gość ktossss
ej no dziewczyny litości, przecież wiadomo, że jak zaczepiają Cię 2-3 kolesi w nocy, to nie po to, żeby pobić się z Waszym facetem na pięści :o zwykle sprawa jest z góry przegrana, bo teraz standardem są maczety. wolę mieć tchórza niż obserwować jak facet ginie na moich oczach :o

Gość ale jestescie cwane
pamiętacie sprawę tego policjanta z Warszawy wk..sie bo 2 gówniarzy rzuciło koszem w tramwaj i chciał ich pouczyć dostał kosę i osierocił żonę i 2 córki walka na ulicy to nie rycerski pojedynek, tutaj naprawdę można w ciągu sekund stracić zdrowie lub życie,wlaczyć należy tylko w ostateczności gdy nie ma innego wyjścia

"Zdesperowana ale masz tchórza" widzę, że się ktoś filmów kung-fu za bardzo naoglądał...

Najlepiej jak umie się bić i jest w tym herosem, ale bójka to dla niego ostateczność, bo jest przy tym tak inteligentny i bystry i tak rozszyfrowuje innych, że wygrywa słowem :)

bić to się można na treningach, w ringu... na ulicy ktoś kosę wyciągnie i jest pozamiatane

"No sorry... ale nie po to tyle lat trenowaliśmy , żeby kiedyś w razie czego uciekać" trenuje się dla uzyskania pewności siebie, sprawności i tak jak napisałem - żeby byle pijaczyna nas nie obił... jeśli trafisz na ulicznych zabijaków nie masz szans

Gość ale jestescie cwane
napewno jest coś w tym że kobiety lubią bardziej ostrych kolesi agresywnych niż intelektualistów i widzę to wśród np znajomych ze studiów taka jest ludzka natura

Gość bezzębna żona
no mój potrafi wpierdolic i to porządnie. Jak mu nie poszłam po papierosy to mi tak przyjebał,że wszystkie zęby straciłam. A jak bolało.........

Gość ale jestescie cwane
na ogól jest tak że atakujący mają przewagę liczebną rzadko sie zdarza żeby jeden zaatakował jednego.

Powtórzę sobie: Najlepiej jak umie się bić i jest w tym herosem, ale bójka to dla niego ostateczność, bo jest przy tym tak inteligentny i bystry i tak rozszyfrowuje innych, że wygrywa słowem

Gość Anekksa
imponuje.

oooo nie, zaden agresywny koles mi nigdy nie zaimponuje. w tych czasach licza sie inna priorytety. przede wszystkim czy facet jest w stanie utrzymac rodzine. to jakich kolesi lubia glupie nastolatki to juz nie moja sprawa, pewnie kiedys im sie i tak zmieni.

" bo jest przy tym tak inteligentny i bystry i tak rozszyfrowuje innych, że wygrywa słowem" :D:D:D wychodzisz czasem z domu?

" Prawdziwy facet powinien sobie poradzić w pewnych sytuacjach, a jaka to sytuacja to sam najlepiej wie." dawka frazesów na weekend... :D:D

" nie na wszystkich gadanie dziala, ale na czesc na pewno tak. " pogadać sobie można z podpitymi lumpami, którzy tak zaczepiają dla zasady... gdy wychodzi ekipa ze sprzętem na miasto, szukając komu to łomot spuścić, to nie pozostaje nic innego jak spierdalać

Gość aadadad
Komiczne, ty naprawdę naiwnie myslisz, że jak załatwisz "głównego kozaka" to reszta ucieknie w popłochu?