Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzuteczkaa

Czy kobietom imponuje,jak ich facet umie się bić?

Polecane posty

"Komiczne, ty naprawdę naiwnie myslisz, że jak załatwisz "głównego kozaka" to reszta ucieknie w popłochu? " Ty naiwnie myślisz... bo myślisz filmowo, gdzie cała ekipa staje jak jeden mąż za każdym jej członkiem... często jest tak, że idzie sobie grupa ludzi, jeden szuka zaczepki a reszta ma to w dupie... zresztą nie napisałem, że uciekną, tylko żeby samemu wtedy spierdalać... Tak na marginesie - biliście się kiedyś na ulicy? byliście na jakichś ustawkach?

Gość King BruS Lee Karate Mistrz
:classic_cool:

Gość HAracha
Gośc jest genialny :-)))

Gość HAracha
Mortal Combat wymiata :D

Gość black_belt_4_dan
Każda MYŚLĄCA i trenująca sztuki walki osoba potwierdzi, że walka to ostateczność. TYM BARDZIEJ w towarzystwie kobiety. Konfrontacja z kilkoma przeciwnikami na ulicy to bardzo ciężka sytuacja i duże zagrożenie dla kobiety. Odpowiedzialny i dbający o bezpieczeństwo swej kobiety facet ominie ciemne zakamarki i weźmie taksówkę pod dom. Oczywiście są wyjątki typu rozpoznanie, że przeciwnik tak naprawde jest słaby. Raz mieliśmy z kumplem taką sytuację, że na stacji benzynowej trafiliśmy na idiotów, którzy robili straszne bydło i bardzo przestraszyli ekspedientki. "Wyjaśniliśy" im kwestię kultury, okazało się, że mają znajomości w policji i mogliśmy mieć problemy przez to, że pomogliśy... Oczywiście pracownicy stacji stanęli murem za nami więc jakoś się rozeszło. Ale generalnie każda bójka to gówno, w które nie warto się pakować.

Gość Najlepiej nosic przy sobie kos
e dla samoobrony, bo jak napadnie np. 3 typkow to naprawde nie ma wiekszych szans.

Gość Kochaniutka^^.....
Chciałam bym mieć inteligentnego spokojnego chłopaka ale ,żeby był dobrze zbudowany i postawny do tego silny i umiał przyłożyć w pape jak trzeba :)

Gość black_belt_4_dan
black_belt_4_dan jakoś nie widze, żeby Silva walczyl w tym filmiku na ulicy i przeciw 2, 3, 4 przeciwnikom, przeciw kolesiom z nożami i butelkami. poza tym każdy trafi wcześniej czy później na swojego pogromcę. bez sensu był ten filmik z Silva... Poza tym czy kobiety muszą chodzić tylko z Silvami, Minotaurami czy Fedorami, żeby czuć się bezpiecznie?

Gość maaaaaaatika
Nie musi wyglądać jak Szwarceneger, ale warto, żeby umiał obronić; tacy mi imponują.

Gość nnnnmm
umiec walczyc slownie jest dobrze,ale sila fizyczna tez czasem jest potrzebna

Gość cing ciang ciong
Nie ma jak styl żurawia, nikt mi nie podskoczy.

Gość ewelka4567890
tak ,mialam gościa ktory potrafil sie bić.z czasem okazalo sie ,ze bije tylko o polowę mniejszych od siebie kolesi a w szczegolności kobiety:(

Gość gośćgość
No cóż ja jestem facetem i nie umiem się bić i w sumie dobrze ze nie mam dziewczyny i nie muszę nikogo bronić. Może przed zdziadziałym pijaczkiem bym i obronił, ale przed ulicznym zabijaką na pewno nie.

Gość gość
Pustakom od tak na pewno , mądrej dziewczynie tylko w przypadku obrony koniecznej.

Głupie stwierdzenie. To można się umieć bić w przypadku obrony koniecznej tylko i wyłącznie, a innej już nie? Jakaś umiejętność Schrodingera?

Gość gośćp
W innej można np słownie to załatwić( obronić się) :P

Gość gość
Z pewnością czuje sie bezpieczniej z takim facetem.