Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka87878787

problem z mieszkaniem.. :( chce mi się płakać ...

Polecane posty

Gość anetka87878787

Mam naprawdę wielki problem... Studiuje w innym mieście i siłą rzeczy muszę tam gdzieś mieszkać, więc wynajmuję mieszkanie z koleżankami ... Są w nim 2 pokoje i mieszkamy po 2 w każdym. Problem w tym, że ja nie umiem mieć z kimś pokoju :( ... Mam ciężki kierunek studiów i naprawdę dużo się uczę a nie mogę się skupić kiedy obok ktoś jest. Ciągle ktoś coś ma ochotę powiedzieć, a to muzyki posłuchać a to tv oglądać, a to wrzeszczeć, a to iść do kuchni i trzaskać szafkami (pokój jest b. blisko kuchni), drażni mnie pokazowe sprzątanie co 2 dni, chociaż jest czysto, obgadywanie... Ja nie mam czasu na takie coś ani nie chce mi się po prostu znosić takich bzdur. Nie jestem złą współlokatorką... Szanuje kogoś z kimś mieszkam i jego naukę, staram się nie przeszkadzać. Sprzątam zawsze po sobie i kiedy mam czas cale mieszkanie. Mam dobry kontakt z nimi ale męczy mnie to mieszkanie Ale... no właśnie ... nie stać mnie na osobny pokój. :(

Gość zatyczki do uszu + info
dla pozostalych wspoltowarzyszek, ze wylaczasz sie na 3 godziny i po klopocie :)