Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinparwiczek1983

1% dla prawiczków

Polecane posty

Gość marcinparwiczek1983

Co sądzicie o przekazywaniu 1% podatku, na rozprawiczanie prawiczków.Czy zdecydowałybyście się na to.Na pewno pomogło by to weielu z nas.

Gość dfgsfdgfdg
A może po prostu wystarczy założyć dla was społeczne burdele dofinansowywane z bużetu państwa :)

Gość marcinparwiczek1983
To też jest jakiś pomysł,ale zdaje mi się że nie każdy/każda obywatel/obywatelka by był/była z tego zadowolony/zadowolona,a ten 1% to kwestia wyboru.

Ja bym wam oddała byle te prawiczki przestali debatować jak to im źle że nikt ich nie szanuje . Za zamkniecie dzioba 1 % ode mnie bedą mieć , tylko fundacje sobie załóżcie " dzieci specjalnej beztroski "

Jestem przeciwny dawaniu wam pieniędzy. Jaką mam pewność, że wydacie je na resocjalizację (czytaj: dziwki) a nie np. na wódkę ? Ktoś przecież powinien to kontrolować. Jeśli przepuścicie forsę na głupoty, to nadal będziecie prawiczkami i ten olbrzymi problem społeczny jakim jest wasze prawictwo nie zostanie rozwiązany. :-o

Gość prawik z wyboru
Ten 1% sprawiłby że w końcu,byśmy znależli sie po jasnej stronie mocy,napewno każdy z nas by czekał na swoją kolej z niecierpliwością.